Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Προς του κυρίους ‘Τρομακτικούς’ του Tro-ma-ktiko : Κάποιο λάκκο έχει η φάβα ;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Γράφει ο Xrisostomos-Χρυσόστομος
Δε μπορώ να μη σχολιάσω το παρακάτω άρθρο της ομάδας του Tromaktiko το οποίο αναρτήθηκε στο Τρομακτικό tro-ma-ktiko χθες στις 05-08-2010.

Κατ αρχάς, Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας και στις προσπάθειες ενημέρωσης του απλού πολίτη.

Γράφετε : ……
1. ….Είμαστε μία ομάδα δημοσιογράφων και bloggers…..
  • Από ότι γνωρίζω( παρά το ότι εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος ) οι δημοσιογράφοι έχουν όνομα και επώνυμο και είναι εγγεγραμμένοι στον κλάδο τους..Εσείς σαν δημοσιογράφοι ποιοι είστε και που ανήκετε ;
2. …..Μας ενόχλησε το λεγόμενο δημοσιογραφικό "σινάφι" ισχυρίζονται ότι τους πήραμε την πίτα από το στόμα τους.
  • Αφού είστε δημοσιογράφοι θα.....

..γνωρίζετε το "σινάφι" σας και θα γνωρίζετε και τα μέλη του. Πέστε μας λοιπόν ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι σας ενοχλούν και πώς ;
Ο καβγάς γίνεται για τη μοιρασιά της πίτας ;
3. ……Δεχόμαστε μηνύματα με απειλές. Κάποιοι προσπαθούν να μας κλείσουν τα "στόματα",
  • Αν απειλείται η ζωή σας , έχετε το δικαίωμα και την υποχρέωση όχι μόνο να δημοσιοποιήστε τις απειλές αλλά να ζητήσετε προστασία και να αποκαλυφθούν τα ‘ανώνυμα’ αυτά άτομα..Γιατί δε το κάνετε ;
4…….. Δεν μας απείλησαν ποτέ, ούτε τρομοκράτες, ούτε οργανώσεις, ούτε παραβατικοί.
  • Αυτό γιατί το αναφέρετε αφού δεν υπάρχει πρόβλημα ; Τους φοβόσαστε και θέλετε να κερδίσετε τη συμπάθεια τους ; Να τους χαίρεστε !
5 ‘Οι εχθροί σας’ ……..Είναι πληρωμένοι και βαλτοί και το γνωρίζουμε
  • Αφού το γνωρίζετε γιατί δε το καταγγέλλετε ; Μήπως έχει λάκκο η φάβα;
6. ……. με αγάπη την ΙΔΕΑ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ -troktiko, ξεκίνησε το tromaktiko.
  • Η αλήθεια είναι ο η λέξη troktiko και Σωκράτης Γκιόλιας πουλάει ( κλίκ) Αφήστε όμως αυτό να το κρίνουν οι αναγνώστες σας και ο χρόνος. Πολλές φορές, κατευθύνει τη λαίλαπα ο Στρατηγός ‘ άνεμος ’ , αλλά προσωρινά !
7 ‘Οι εχθροί οι δικοί σας και των αναγνωστών σας ‘. ……δε σέβονται τον πόνο, την δυστυχία, τα προβλήματα που έχετε πολλοί από εσάς και αναζητάτε ΛΥΣΗ. Δεν σέβονται ΕΣΑΣ, δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ τα παιδιά σας, δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ την ΕΛΛΑΔΑ μας
  • Παρουσιάζεστε και σαν προστάτες των φτωχών και των αδυνάτων.Δεν έχουμε δει μέχρι τώρα από το tro-ma-ktiko, πέρα από τη ροή των αναδημοσιευμένων ειδήσεων και ανακοινώσεων, κριτικές, σχόλια πολιτικά, αποκαλύψεις, προτάσεις για επίλυση των προβλημάτων, αναλύσεις για την ενημέρωση και προστασία των φτωχών και των αδυνάτων!

Αφού σας ευχηθώ να μη πάρουν αέρα τα μυαλά σας, καλή επιτυχία στο έργο σας !


Αναδημοσίευση από Tro-ma-ktiko
Αγαπητοί φίλοι/ες του tromaktikou.
Την περασμένη Δευτέρα το blog tromaktiko, έκανε την εμφάνισή του στην Ελληνική blogοσφαιρα.
Από τα πρώτα λεπτά διαδόθηκε πως ένα blog με τη φιλοσοφία του blog troktiko βγήκε στον "αέρα". 6,3 εκατομμύρια "κλίκ" και χιλιάδες email κατέφθασαν σε εμάς. Μηνύματα χαράς και συγκίνησης, συμπαράστασης και μηνύματα με ΑΠΕΙΛΕΣ. Δεν μας απείλησαν ποτέ, ούτε τρομοκράτες, ούτε οργανώσεις, ούτε παραβατικοί. Μας ενόχλησε το λεγόμενο δημοσιογραφικό "σινάφι", που όπως ισχυρίστηκαν ευθαρσώς ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ...
Μια ομάδα παιδιών, με αγάπη για την δημοσιογραφία και την ΙΔΕΑ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ, ξεκίνησε το tromaktiko.
Στη διαχείρηση του blog δεν βρίσκεται ΟΥΤΕ ο Κος Δούσης, ούτε ο νεαρός που ενθουσιασμένος από το ξεκίνημα του tromaktikou έφτιαξε μια σελίδα στο Facebook, ούτε ιδιοκτήτης site αυτοκινήτων.
Πίσω από την διαχείρηση βρίσκεται μια ομάδα δημοσιογράφων και bloggers και μοναδικός ΙΕΡΟΣ σκοπός είναι να διατηρήσουν ένα ανεξάρτητο μέσο όπου όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουν βήμα.
Κάποιοι προσπαθούν να μας κλείσουν τα "στόματα", να μας πάρουν τα πληκτρολόγια από τα χέρια μας, να μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ. Είναι πληρωμένοι και "βαλτοί" και το γνωρίζουμε. Δεν είναι απλά, παιδιά που θέλουν να κάνουν την πλάκα τους.
Αυτοί λοιπόν δεν σέβονται τον πόνο, την δυστυχία, τα προβλήματα που έχετε πολλοί από εσάς και αναζητάτε ΛΥΣΗ. Δεν σέβονται ΕΣΑΣ, δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ τα παιδιά σας, δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ την ΕΛΛΑΔΑ μας.
Είναι πραγματικά λυπηρό, διότι αυτά τα "παιδιά" δεν είναι πάνω από 25 ετών ΚΑΙ αυτά τα παιδιά είναι το ΜΕΛΛΟΝ μας.
Θερμή παράκληση σε όλους σας. Μην τα κατηγορείτε, μην μας στέλνετε μηνύματα γι' αυτούς, μην χαλάτε τη ζαχαρένια σας. Απλά επειδή, αυτά τα παιδιά ΜΠΟΡΕΙ να είναι τα ΔΙΚΑ σας ΠΑΙΔΙΑ.

Μια παράκληση αγαπητοί φίλοι και φίλες του tromaktiko. Συγχωρέστε μας για κάποια μηνύματα που μας στέλνετε και ΔΕΝ αναρτώνται. Είναι πολλά και δεκάδες τα emails που λαμβάνουμε καθημερινά και ο μήνας είναι ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ που σημαίνει πως είναι δύσκολο να οργανωθούμε στο 100%.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας πω, πως 24 ωρες το 24ωρο, κάποιος άνθρωπος δουλεύει για αυτόν τον ΔΙΑΥΛΟ επικοινωνίας και να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, που μέσα σε 7 ημέρες μας τοποθετήσατε στα 100 καλύτερα site του διαδυκτίου, και στα πρώτα 20 ενημερωτικά στην Ελλάδα...

H oμάδα του tromaktiko Tro-ma-ktiko

Πηγή :
http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου