Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πότε και με τι επιστρέφει η Μαστροκώστα στη tv! Όλο το παρασκήνιο.



Το ότι η Γωγώ Μαστροκώστα αυτές τις μέρες επιπλώνει το σπίτι της στο Ελληνικό, είναι κάτι που ήδη θα γνωρίζατε! Αυτό όμως που δεν γνωρίζετε είναι η πρόταση που δέχθηκε για βρεθεί και πάλι εκτός tv μετά από 3 χρόνια. Η τηλεόραση είναι κάτι που η ίδια αγαπά πολύ, άλλωστε έτσι έγινε γνωστή πριν από 20 χρόνια περίπου και αυτό απέδειξε με τη συνεργασία της στη Κύπρο
.
Εκεί η Γωγώ, λίγο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς της, παρουσίαζε την απογευματινή lifestyle εκπομπή του Mega Κύπρου «Gogο» μαζί με τη φίλη και κουμπάρα της Στάλω Ηλία και την Κατερίνα Αγαπητού. Οι συνθήκες την έκαναν να σταματήσει έχοντας πάντα στο μυαλό της τη ν επιθυμία κάποτε να βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο! Σαν γυναίκα άλλωστε ήταν πάντα υπερδραστήρια, μέχρι και στην πίστα ανέβη κε, αν και το τραγούδι όπως λέει εκείνη, τελείωσε οριστικά!
Τώρα, με τον ερχομό της, είναι φυσικό κάποιοι να την πολιορκούν! Η ίδια γοητεύεται, νιώθει ικανή να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες όλων και σκέφτεται όλες τις προτάσεις… Ωστόσο, η φιλική της σχέση με τον Πέτρο Μπούτο είναι γνωστή. Ο διευθυντής του Mega ήταν από τους πρώτους που έμαθε για την περιπέτειά της και τη στήριξε! Δεν είναι τυχαίο που η Γωγώ έκανε εκπομπή στο Mega Κύπρου! Οπότε μια πρόταση από πλευράς Mega θα είχε άλλο ενδιαφέρον!
Το μόνο που θέλει η Γωγώ είναι να μην λείπει πολλές ώρες από το σπίτι! Μάλιστα μια πρόταση που αφορούσε καθημερινή εκπομπή έπεσε στο κενό «δεν υπάρχει περίπτωση να λείπω τόσες ώρες μακριά από τη κόρη μου» ήταν η απάντησή της! Οπότε, αν τελικά αποφασίσει να πει ναι στην επιστροφή της στην τηλεόραση, θα παρουσιάσει μια εβδομαδιαία εκπομπή, πιθανόν Σάββατο ή Κυριακή! Κάτι που τη «βολεύει» αφού ο Τραιανός Δέλλας τα Σαββατοκύριακα θα έχει πολλές υποχρεώσεις λόγω των αγώνων και θα βρίσκεται πότε εκτός σπιτιού και πότε εκτός Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου