Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Δρυμούσης και Παλαιτσάκη «10-1 Μαζί»

Δρυμούσης και Παλαιτσάκη «10-1 Μαζί»

Με Χαριτάτο και Καραμέρο

Αντεπίθεση Χαριτάτου – Καραμέρου με δύο γερούς «άσους». Πάντα στη λογική του «info-tainment» που καθιέρωσαν στην πρωινή ζώνη, «αλίευσαν» εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών δύο πρώην γερά χαρτιά του Alter. Ο Βασίλης Δρυμούσης και η Νανά Παλαιτσάκη από τη νέα σεζόν θα ανήκουν στο δυναμικό του «10-1 Μαζί».

Πριν από είκοσι μέρες περίπου, η Νανά Παλαιτσάκη βρέθηκε στα γραφεία της Ena Production και είχε πολύωρη συνάντηση με το δίδυμο Χαριτάτος – Καραμέρος, αλλά και τον Στέλιο Αντωνιάδη (διευθυντή παραγωγής). Η συνεργασία θεωρείται σχεδόν βέβαιη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Σπύρος Χαριτάτος στην «Espresso». «Μιλήσαμε με τη Νανά και συμφωνήσαμε να έχουμε ελεύθερη συνεργασία. Θα κάνει μια σειρά από αφιερώματα και όταν η επικαιρότητα το απαιτεί θα σχολιάζει τα τηλεοπτικά δρώμενα».

Το δεύτερο «χτύπημα» που φαίνεται ότι λειτουργεί αθόρυβα και αποτελεσματικά είναι η επιστροφή του Βασίλη Δρυμούση στο κανάλι του Αμαρουσίου. Στα μέσα Ιουλίου ο πρώην παρουσιαστής του Alter βρέθηκε στο πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1 και απ’ ότι φαίνεται, το «ΟΚ» δόθηκε με κλειστά μάτια. «Με το Βασίλη γουστάρουμε να συνεργαστούμε. Ήπιαμε καφεδάκι και μιλήσαμε για να είναι μαζί μας τη νέα σεζόν. Το θέλουμε πολύ κανονίσαμε και δεύτερη συνάντηση για να δούμε και το οικονομικό κομμάτι καλύτερα, γιατί το budget δεν θα είναι μεγαλύτερο του χρόνου».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βασίλης έχει ιδιαίτερη εμπειρία στα πρωινά αφού για πολλές σεζόν ήταν το «γκανιάν» της Ελένης Μενεγάκη. Ο άνθρωπος που επικοινωνούσε με την (ωραία) Ελένη και την έκανε να… λύνεται στα γέλια. Ο Βασίλης Δρυμούσης, για όσους τον γνωρίζουν καλά, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων που «μεταμορφώνεται» μπροστά στο φακό. Διαθέτει καυστικό χιούμορ και σίγουρα κολλάει απόλυτα με τους Καραμέρο – Χαριτάτο.

Αν σκεφτούμε ότι στην παρέα έχει συμφωνήσει ήδη και θα βρίσκεται και η νικήτρια του «Dancing with the Stars» Έρρικα Πρεζεράκου, το μείγμα της εκπομπής θα είναι ιδιαίτερα «εκρηκτικό». Ο Σπύρος Χαριτάτος, τέλος, γεμίζει τις μπαταρίες του στο Αίγιο μαζί με την οικογένειά του και επιστρέφει στην Αθήνα στις 22 Αυγούστου, για την προετοιμασία της εκπομπής του μαζί με το Γιώργο Καραμέρο.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου