Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Πάνω από 70 καλλιτέχνες στο Reworks Festival

Πάνω από 70 καλλιτέχνες στο Reworks Festival

Την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

Το μεγάλο οπτικοακουστικό φεστιβάλ μουσικής και σύγχρονης τέχνης της Βόρειας Ελλάδας, Reworks Festival, με χαρά ανακοινώνει τα πρώτα ονόματα καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην φετινή του έκδοση, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει πάνω από 70 καλλιτέχνες και σχήματα σε 5 μουσικούς και εικαστικούς χώρους μέσα σε 48 ώρες.......

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο «ΒΙΛΚΑ» και υπόσχεται να καταστήσει και φέτος την Θεσσαλονίκη σημείο συνάντησης για τους φίλους της μουσικής και της τέχνης από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.

Pop, electronica, alternative, techno, house, funk, soul, disco, freestyle, hip hop, ambient, IDM και electro παρουσιάζονται εκτενώς μέσα από dj sets και live εμφανίσεις, εγκαταστάσεις, visuals και εκθέσεις, συνθέτοντας το μουσικο-εικαστικό παζλ του φετινού Reworks. Μεγάλοι καλλιτέχνες που μεσουρανούν στην παγκόσμια μουσική σκηνή αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και παρουσιάζουν την δουλειά τους στις 5 διαφορετικές σκηνές του Reworks, παρουσιάζοντας καινοτόμα projects.

Τα πρώτα ονόματα καλλιτεχνών:
Fischerspooner (H.Π.Α)
Sven Vath (Γερμανία)
Miss Kittin (Γαλλία)
Parov Stelar & Βand ( Αυστρία )
Autechre (Ην. Βασίλειο)
Μodeselektor + Apparat + Pfandfinderei present MODERAT (Γερμανία)
Agoria (Γαλλία)
Dr. Lektroluv (Bέλγιο)
Kraak and Smaak (Ολλανδία)
Heidi (BBC Radio 1, Καναδάς)
Βyetone (Γερμανία)
Cayetano Soundsystem (Ελλάδα)
Μεσιέ Μινιμάλ (Ελλάδα)
ISON (Ελλάδα)

Πηγή: clubber.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου