Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Η Νίνα Λοτσάρη στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η Νίνα Λοτσάρη στο Κηποθέατρο Παπάγου

Ένα μουσικό ταξίδι από το χθες στο σήμερα με τη μοναδική performer

Το «Orient express» ξεκινά το ταξίδι του με οδηγό τη Νίνα Λοτσάρη για να συναντήσει μεγάλες προσωπικότητες, έθνη, πολιτισμούς, μουσικές, τραγούδια, χορούς.

Ένα ταξίδι γεμάτο υπέροχες εικόνες, συγκινητικές στιγμές και κουβέντες με τα πρόσωπα εκείνα που άφησαν ιστορία στο πέρασμα του χρόνου. Η ιστορία μιας αιώνιας γυναίκας , έτσι όπως την υποδύεται η Νίνα Λοτσάρη. Μια αιώνια γυναίκα που ζει ανά τους αιώνες και συναντάει τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα , συνομιλεί μαζί τους… και συνεχίζει το ταξίδι, συναντώντας μεγάλες προσωπικότητες από τον Αριστοτέλη Ωνάση και την Μαρία Κάλλας μέχρι το Μάνο και τη Μελίνα.........

Ένα μοναδικό one woman show που έχει σκηνοθετήσει η Αποστολία Παπαδαμάκη και ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Μια παράσταση έκπληξη , εκρηκτική και εντυπωσιακή με την Νίνα Λοτσάρη να τραγουδάει από zazz και κλασσικές μελωδίες musical μέχρι Fados και από crossover opera μέχρι Χατζιδάκι και ανατολίτικες μελωδίες .

Η Νίνα χορεύει από κλακέτες δημιουργώντας την απόλυτη ατμόσφαιρα του cotton club …μέχρι φλογερό Flamenco μεταφέροντας μας στα βάθη της Ανδαλουσίας.

Συνομιλεί με τον κόσμο , αυτοσαρκάζεται , καυτηριάζει... τραγουδάει και κάνει το ταξίδι αυτό μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου η παράσταση θα «ανέβει» στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Σκηνοθεσία: Αποστολία Παπαδαμάκη
Κείμενα: Άγγελος Παπαδημητρίου
Μουσική επιμέλεια: Κώστας Παγιάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου