Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Η Τζούλια στη θέση.... κορυφαίων ηθοποιών! Πως τους "ξήλωσε" από τη θέση τους...

Το ότι ο "τυφώνας Τζούλια" σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του το έχουμε καταλάβει αν και ακόμα ψάχνουμε το... γιατί. Παντού έχει φθάσει η χάρη της, μέχρι και στο καφενείο "Ερεθιστικό" του Ξυλοκάστρου, όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε, θα εμφανιστεί! Μάλιστα το Σάββατο το βράδυ γίναμε αυτόπτες μάρτυρες μιας σκηνής που θα μας μείνει αξέχαστη...

Λίγο μετά τις 12 τη νύχτα, ουσιαστικά 1 Αυγούστου, νεαροί ξήλωναν όλες τις αφίσες των θεατρικών παραστάσεων από τον παλαιό εθνικό δρόμο στο κέντρο του Ξυλοκάστρου και έβαζαν στη θέση τους αυτές της Τζούλιας και της Θώδη! Τις αφίσες που αφορούν στη "συνεργασία" τους το προσεχές Σάββατο, στο χωριό Ρέθι και το καφενείον... "ερεθιστικόν"
Δηλαδή η Τζούλια, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι κυρίαρχη "φιγούρα" στο Ξυλόκαστρο! Ούτε διάσημοι ηθοποιοί δεν έτυχαν τέτοιας προβολής! Ευτυχώς που θα γίνει στις 14 Αυγούστου και η μεγάλη συναυλία με Γλυκερία, Μακεδόνα, Ασλανίδου και Λιανό στο Ξυλόκαστρο, για να μας μείνει αυτή ως τελευταία παράσταση κι όχι το "ντουέτο".... Θώδη-Τζούλιας!
Δείτε την αφίσα της συναυλίας με τη μεγάλη Γλυκερία και το μοναδικό Κώστα Μακεδόνα, μόνο στο....filokseno.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου