Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Συγκέντρωνε υλικό παιδικής πορνογραφίας στη Νομαρχία


Στα «μαλακά» έπεσε ο 40χρονος υπάλληλος της νομαρχίας Αρτας ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε συλληφθεί για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αφού το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή.
Παρ’ ότι ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για κατοχή και διακίνηση, τελικά η ποινή περιορίστηκε στον έναν χρόνο.

Ο 40χρονος είχε συλληφθεί από άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχοντας στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας, το οποίο συγκέντρωνε ακόμη και τις ώρες που εργαζόταν!

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του 40χρονου αφού αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους και κατόπιν προχώρησαν σε ελέγχους στο Ιντερνετ, όπου εντόπισαν υπολογιστή που ο χρήστης του έμπαινε σε ιστοσελίδες με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Οι άνδρες της Δίωξης έμειναν άναυδοι όταν ανακάλυψαν ότι ο εν λόγω υπολογιστής ήταν στη νομαρχίας Αρτας!

Συνοδεία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί πήγαν στην Αρτα και πραγματοποίησαν έρευνα στα γραφεία της συγκεκριμένης νομαρχιακής υπηρεσίας και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 40χρονου κατάφεραν να εντοπίσουν διάφορα ίχνη πρόσβασης σε ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας. Κατόπιν, σε έρευνα στο σπίτι του υπαλλήλου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 3.000 αποθηκευμένα αρχεία παιδικής πορνογραφίας, μία θερμική κάμερα υψηλής ποιότητας, δύο σκληροί δίσκοι, τέσσερις οπτικοί δίσκοι τύπου DVD, ένα μαχαίρι, καθώς και κιάλια νυχτός.

Οι συνάδελφοί του δήλωσαν πως έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στον 40χρονο με την κατηγορία της κατοχής παιδικής πορνογραφίας, καθώς ήταν άτομο υπεράνω πάσης υποψίας και ποτέ δεν είχε δώσει αφορμή για αρνητικά σχόλια.

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου