Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Φουλ για μετάλλιο ο Δρυμωνάκος, αποκλείστηκε ο Γρηγοριάδης!

Επέστρεψε και είναι πιο δυνατός από ποτέ! Ο Γιάννης Δρυμωνάκος εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκρισή του στον τελικό των 200μ πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, όπως και ο Στέφανος Δημητριάδης.

Έπειτα από ένα διάλειμμα δύο ετών, ο 26χρονος κολυμβητής βρίσκεται και πάλι στην ελίτ της ευρωπαϊκής κολύμβησης. Κι αν ο ίδιος προτιμάει να κρατά χαμηλούς τόνους η εμφάνισή του στους αγώνες της ουγγρικής πρωτεύουσας τον θέτουν υποψήφιο ακόμη και για το βάθρο!

Ο Έλληνας κολυμβητής σε συνέχεια από τα πρωινά προκριματικά πραγματοποίησε μια ακόμη εκπληκτική κούρσα και με χρόνο 1:57.38 σημείωσε την δεύτερη καλύτερη επίδοση των ημιτελικών (ήταν δεύτερος και στη σειρά του) πίσω από τον Πολωνό και κάτοχο του τίτλου 
Πάβελ Κορζενιόβσκι (1:57.24). 

Ο Δρυμωνάκος θα «πέσει» την Πέμπτη (12/8) στον μεγάλο τελικό, δεν θα είναι όμως μόνος του, αφού θα υπάρχει μια ακόμη ελληνική συμμετοχή. Ο Στέφανος Δημητριάδης κατάφερε με τη σειρά του να εξασφαλίσει το εισιτήριο και να πάρει θέση στον βατήρα, για πρώτη φορά στην καριέρα του σε μεγάλη διοργάνωση, τερματίζοντας τρίτος στη σειρά του με 1:59.27, που ήταν ο 8ος χρόνος στο σύνολο.

Αποκλείστηκε ο Γρηγοριάδης

Στα 50μ ύπτιο, ο Άρης Γρηγοριάδης δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του αγωνίσματος τερματίζοντας το σερί της συνεχούς παρουσίας του στην τελική κούρσα από το 2004 στις μεγάλες διοργανώσεις. Ο Θεσσαλονικιός κολυμβητής αν και πέτυχε την καλύτερη φετινή του επίδοση με 25.39 τερμάτισε μόλις έκτος στη δεύτερη ημιτελική σειρά και κατετάγη 11ος στο σύνολο, που δεν του επιτρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει πριν από δύο χρόνια.

Ο Γάλλος Καμίλ Λακούρ εντυπωσίασε και πάλι, καθώς με 24.30 συνέτριψε το ρεκόρ αγώνων του Τόμαρ Ρούπρατ που κρατούσε από το 2002 (25.00) και δείχνει ικανός να απειλήσει και το παγκόσμιο ρεκόρ του Λίαμ Τάνκοκ (24.04).

Εκτός τελικού η Χαλκίδη
Από την πλευρά της η Χαλκίδη Λυσιστράτη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 200μ μικτή ατομική. Η νεαρή αθλήτρια σημείωσε επίδοση 2:17.36, χρόνος που ήταν πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, όχι όμως αρκετός για της δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην τελική κούρσα, καταλαμβάνοντας την 15η θέση μεταξύ των 16 αθλητριών. Ταχύτερη των ημιτελικών ήταν η Γαλλίδα Καμίλ Μουφά, η οποία με 2:10.92 σημείωσε νέο ρεκόρ αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου