Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Αρνητικός ο Κυργιάκος

Απίθανο φαντάζει να επιστρέψει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ ο Σωτήρης Κυργιάκος. Όπως αποκάλυψε στο...
NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Καραλής, που μίλησε με τον 31χρονο αμυντικό, δεν έχει καμία πρόθεση επιστροφής.

Αν και είναι ενήμερος για όσα αναφέρονται στον ελληνικό Τύπο περί ενδιαφέροντος της «Ένωσης» να τον επανεντάξει στο δυναμικό της, ο πρώην (πλέον) διεθνής άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο (και μάλιστα που του προσφέρει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο) και έχει ενημερωθεί από τον προπονητή του, Ρόι Χότζον, ότι είναι στα πλάνα του. Είναι σαφές, λοιπόν, πως με τα υπάρχοντα δεδομένα, τα οποία δύσκολα θα αλλάξουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ο Σωτήρης Κυργιάκος θα παραμείνει στη Λίβερπουλ.

Σε ό,τι αφορά στην αιφνίδια απόφασή του να μην αγωνιστεί ξανά στην Εθνική ομάδα, ο «Sotis» είπε στον Γιάννη Καραλή πως έγινε για προσωπικούς λόγους που δεν θέλει-τουλάχιστον για την ώρα-να δημοσιοποιήσει.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που φέρεται να ζήτησε από τον Σταύρο Αδαμίδη να εξαντληθούν οι πιθανότητες απόκτησης ενός εκ των Κυργιάκου ή Μόρα, στρέφεται πλέον αποκλειστικά στη δεύτερη λύση. Ο Λαρισαίος αμυντικός, ωστόσο, έχει συμβόλαιο με την Μπολόνια και είναι αρκετά δύσκολο να αποκτηθεί. Εξετάζονται και κάποιες άλλες περιπτώσεις από την κοινοτική αγορά, όπως οι Γιάλιενς και Γίρανεκ.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι στα ματς με τη Νταντί για τα πλέι οφ του Europa League θα πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ. Τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει η ΑΕΚ για αμυντικό δεν ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ, αλλά επειδή βαίνουμε προς τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και αρκετές ομάδες, αλλά και ποδοσφαιριστές μειώνουν τις απαιτήσεις τους, εκτιμάται πως θα βρεθεί μία αξιόλογη περίπτωση για τα μετόπισθεν.

* Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στους δύο αγώνες με τη Νταντί. Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να τον δηλώσει μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, αλλά όσο ο Λούκατς παραμένει στο ρόστερ (καταλαμβάνει θέση ξένου) αυτό δεν μπορεί να γίνει. Η ομάδα πετάει για Σκωτία μεθαύριο το πρωί (09.00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου