Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Φλερτ στο μπαρ




Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσω μία γυναίκα στο μπαρ; .....


Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως οι γυναίκες δίνουν ιδιαίτερη σημασία πρώτον στην εμφάνιση και δεύτερον στον τρόπο που θα προσπαθήσεις να τους τραβήξεις την προσοχή, κοινώς που θα τους την πέσεις. ...
Πρόσεξε λοιπόν τα ρούχα που θα φορέσεις, τους συνδυασμούς χρωμάτων που θα κάνεις και κυρίως τα παπούτσια. Είναι το πρώτο πράγμα που μία γυναίκα τσεκάρει πάνω σου.
Ακόμα φρόντισε να έχεις το σωστό outfit στο σωστό μέρος. Όσο αφορά τον τρόπο που θα την προσελκύσεις είναι ο εξής: Επιβεβαιώσου ότι δεν συνοδεύεται. Κοίταξέ την στα μάτια και μην εστιάσεις σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματος της, ακόμα και αν έχει τα προσόντα της Eva Herzigova.
Αν δεις ότι ανταποκρίνεται χαμογέλασε της και πλησίασε προς το μέρος της. Κέρασε την ποτό και όχι σφηνάκι.
Αν έχεις τραπέζι κάλεσέ την και σύστησέ την στην παρέα σου, η οποία καλό θα ήταν να μην είναι μπακουροπαρέα. Κάνε την να νιώσει όμορφα και προς θεού μην την ρωτήσεις πρώτος το ζώδιό της, εκτός και αν θέλεις να γίνεις η νέα της φίλη.
Αν τα κάνεις αυτά και κυρίως αν τα κάνεις με στυλ σίγουρα το κινητό σου θα έχει ένα ακόμα γυναικείο όνομα καταχωρημένο μέχρι το τέλος της βραδιάς.
Καλή επιτυχία.   


mensHealth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου