Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Σούπερ Καπ με χατ-τρικ του Μέσι


Αυτή τη φορά η Μπαρτσελόνα έπαιξε με τους βασικούς και η Σεβίλλη δεν είχε... καμία τύχη. Οι Καταλανοί ανέτρεψαν το σκορ του πρώτου
 τελικού στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" και με το θριαμβευτικό 4-0 κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της νέας χρονιάς, αυτόν του Σούπερ Καπ. Μεγάλος πρωταγωνιστής (ποιος άλλος;) ο Λιονέλ Μέσι, οποίος σημείωσε τα πρώτα τρία επίσημα τέρματά του........
Η Μπαρτσελόνα έβαλε τις βάσεις για την ανατροπή του 1-3 από το πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό βέβαια βοήθησε και ο Κονκό, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό, στέλνοντας άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της Σεβίλλης. Το γκολ αυτό ουσιαστικά έδιωξε το άγχος από τους Καταλανούς, οι οποίοι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο.




Ειδικά ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Αρχικά, στο 24ο λεπτό ο Αργεντινός πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ καλύπτοντας την ήττα του πρώτου αγώνα και στο 43ο λεπτό μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Ντάνι Αλβες διαμόρφωσε το 3-0.


Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα συνέχισε τον καταιγιστικό της ρυθμό, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να δώσει στο σκορ διαστάσεις θριάμβου. Ακόμα και η είσοδος του Νταβίντ Βίγια, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση, δεν βοήθησε στο να έρθει ένα τέταρτο γκολ, το οποίο τελικά επετεύχθη στο 90ο λεπτό. Εκεί που η Σεβίλλη άρχιζε να πιέζει -έστω και καθυστερημένα- για το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, ήρθε ο Μέσι και της έκοψε τον βήχα με το τρίτο προσωπικό του τέρμα, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου