Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Εξιχνιάστηκαν ληστείες και κλοπές στη Θεσσαλονίκη



 

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δυο Αλβανών υπηκόων, 32 και 22 ετών, που κατηγορούνται ότι διέπραξαν τέσσερις ληστείες σε Ιντερνετ καφέ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές, όλες οι ληστείες πραγματοποιήθηκαν μέσα στην ίδια μέρα, την 3 Οκτωβρίου 2009. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τις 7 Σεπτεμβρίου 2007 έως τις 18 Ιουλίου 2009, διέπραξε συνολικά δέκα κλοπές σε καταστήματα, αφαιρώντας το ποσό των 9.820 ευρώ, διάφορα έγγραφα, καθώς και πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες έκανε ανάληψη μετρητών και αγορές προϊόντων, συνολικού ύψους 16.700 ευρώ.

Για τον 32χρονο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και κρατείται προσωρινά στις φυλακές Τίρυνθας, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο

Ένα άτομο με κοντόκαννο κυνηγητικό όπλο εισέβαλε, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, σε κατάστημα ψιλικών στη διασταύρωση των οδών Κηφισιάς και Ιουστινιανού, στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές για εκφοβισμό, τραυμάτισε ελαφρά την υπάλληλο με το κοντάκι του όπλου στον ώμο και αφού άρπαξε 100 ευρώ από το ταμείο του καταστήματος, διέφυγε με μηχανάκι και αναζητείται.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a...08/2010_349284

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου