Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Το ξενοδοχείο των δολοφόνων!



Λευκές αμμουδιές, ατέλειωτες παραλίες, κοκκοφοίνικες και γραφικοί ξενώνες καθιστούσαν τόσα χρόνια το Μπόκας ντελ Τόρο, ανοιχτά των ακτών του Παναμά στην Καραϊβική, ιδανικό τόσο για να ζει ή για να κάνει διακοπές κανείς. Ολα αυτά όμως, μέχρι που κάποιοι άνθρωποι άρχισαν να εξαφανίζονται μυστηριωδώς.

Στην αρχή κανείς δεν υποπτεύθηκε το χαρούμενο ανδρόγυνο που είχε στην ιδιοκτησία του ένα μικρό ξενοδοχείο στην περιοχή. Οπως αποδείχτηκε όμως, ο Γουίλιαμ Ντάθαν Χόλμπερτ και η Λόρα Μισέλ Ρις δεν ήταν παρά κατά συρροή δολοφόνοι, που...
παραδέχτηκαν ότι είχαν σκοτώσει τουλάχιστον επτά άτομα, αφού προηγουμένως είχαν αποσπάσει τα περιουσιακά τους στοιχεία, ενώ εκτιμάται ότι κρύβονται πίσω από δύο ακόμη εξαφανίσεις.

Οι ξενοδόχοι του τρόμου παρίσταναν τους πλούσιους επιχειρηματίες και αφού δημιουργούσαν φιλίες με τα θύματά τους, τα πυροβολούσαν στο κεφάλι, έθαβαν τις σορούς τους και έπαιρναν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

Η υπόθεση ξεσκεπάστηκε όταν οι αρχές ανακάλυψαν τις σορούς της Σέριλ Λιν Χιουζ, ιδιοκτήτη ξενώνα από το Μιζούρι, και της Μπο Ισελάρ, συνταξιούχου ιδιοκτήτριας γκαλερί από το Νέο Μεξικό. Οι υποψίες ύστερα από έρευνες στράφηκαν στον Χόλμπερτ και τη Ρις, που είχαν ζήσει στο Μπόκας ντελ Τόρο με ψεύτικα ονόματα και υποτίθεται ότι είχαν αγοράσει τον ξενώνα του Χιουζ και το σπίτι της Ισελάρ, λίγο πριν από τις εξαφανίσεις τους. Το κουβάρι ξετυλίχτηκε εύκολα από κει και πέρα, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να πέσει στα χέρια στρατιωτών της Νικαράγουα, στην προσπάθειά του να μπει παράνομα στη χώρα από την Κόστα Ρίκα.

Ο 30χρονος Χόλμπερτ, γνωστός και με το παρατσούκλι «Αγριος Μπιλ» στο Μπόκας ντελ Τόρο, εξαιτίας της ενασχόλησής του με το bodybuilding, λέγεται ότι είχε αναπτύξει εμμονή με τον τηλεοπτικό γκάγκστερ Τόνι Σοπράνο και τον Χίτλερ, ενώ κατηγορείται για απάτες, φοροδιαφυγή σε έξι πολιτείες και κλοπές χρημάτων. Κατά τη σύλληψή του ήταν ευδιάθετος, συνεργάσιμος και δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι ευχαριστεί πολύ τις αρχές για το ταξίδι του από την Κόστα Ρίκα στον Παναμά.

espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου