Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Έχουμε το DNA για πρωταθλητισμό»




  















Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντώνης Σαουλίδης, ήταν ανέκαθεν αυτός που έβαζε τα εκάστοτε «στοιχήματα» για την ομάδα και αυτός που κρατούσε ψηλά τον πήχη και τα λάβαρα του συλλόγου. Μπροστά σε μια διαφαινόμενη δύσκολη χρονιά ο Σαουλίδης δίνει και πάλι το σύνθημα τονίζοντας στις πρώτες του φετινές δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ μας, αλλά εμείς πρέπει να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα και να πρωταγωνιστήσουμε και πάλι. Το DNA του Π.Α.Ο.Κ. κρύβει τη θέληση των παικτών, την διάθεση για πρωταθλητισμό αλλά ακόμη και το γεγονός ότι όλοι είμαστε οπαδοί της ομάδας.........
Ο ΠΑ.Ο.Κ. θα είναι και πάλι δυνατός σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αφού οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Εμείς όμως θα αντέξουμε και στις νέες συνθήκες, χωρίς τους φιλάθλους μας και αυτό θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοση μας γιατί θα θέλουμε και από αυτήν την συγκυρία να βγούμε ακόμα πιο δυνατοί».  
Έρχεται την Τετάρτη
Αναφορικά με το θέμα του νέου αποκτήματος, του Σέρβου Μίλος Μίτροβιτς, ο οποίος βρέθηκε στην Πολωνία για να συζητήσει την πρόταση που είχε εκεί, φαίνεται ότι δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος και ενημέρωσε τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ότι την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον «δικέφαλο». Την είδηση επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής του τμήματος των πρωταθλητών, Γρηγόρης Πετρίδης, ο οποίος σχολίασε: «Μας τηλεφώνησε και μας είπε ότι την Τετάρτη θα είναι στη Θεσσαλονίκη. Έκλεισε οριστικά το θέμα της μεταγραφής του στον Π.Α.Ο.Κ».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου