Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Έρχεται το νέο τηλέφωνο – Playstation!


Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν πολλές φήμες που θέλουν τη Sony να έχει δημιουργήσει ένα νέο κινητό τηλέφωνο που έχει παρόμοιες λειτουργίες με το φορητό σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας PSP.......

Οι φήμες αυτές όμως φαίνεται πως πλέον θα γίνουν πραγματικότητα αφού τις τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει να γίνονται έντονα αναφορές από αρκετές έγκυρες ιστοσελίδες τεχνολογίας ενώ ήδη μερικές λεπτομέρειες έχουν αρχίσει και διαρρέουν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει μέχρι τώρα το νέο τηλέφωνο θα έχει λειτουργικό Android που θα προβάλλεται σε οθόνη που θα είναι από 3.7 έως 4.1 ίντσες με ανάλυση τουλάχιστον WVGA ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει και μία κάμερα 5 Megapixel.

Σχεδιαστικά όλα τα χειριστήρια και τα κουμπιά θα βρίσκονται σε συρόμενο πληκτρολόγιο κάτω από την οθόνη ενώ η συσκευή μάλλον θα τοποθετείται οριζόντια στα χέρια του παίκτη έτσι ώστε να μπορεί να παίξει.

Τέλος η κυκλοφορία του νέου PlayStation-Phone αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο ενώ η παρουσίασή του αναμένεται να γίνει την επόμενη Τρίτη, στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της Sony στο πλαίσιο της GamesCom έκθεσης που θα γίνει στην Κολωνία.


 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου