Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

''E-bet''Συναρπαστικά προγνωστικά απο ,εμπειρους ανθρώπους...Με καταπληκτικά αποτελέσματα!!








Έχετε πληκτρολογήσει www.e-bet.gr και βρίσκεστε στον μαγικό κόσμο του στοιχήματος. Ένα site καθαρά ενημερωτικό, με στόχο να δώσει σε κάθε μέλος και κάθε αναγνώστη, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν στις τελικές επιλογές του.
-Βρίσκεστε στην κεντρική σελίδα του e-bet. Με αριστερό μονό κλικ πάνω στο λογότυπο, σας εμφανίζεται εκ νέου η κεντρική σελίδα ανανεωμένη.


  ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
-Στο δεξί μέρος μπορείτε να εγγραφείτε σαν μέλος του e-bet, εντελώς δωρεάν, κλικάροντας εγγραφή και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας
 
-Κάνοντας κλικ στο «υπενθύμιση κωδικού» και συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία, σας στέλνεται αυτόματα ο κωδικός σας σε περίπτωση, που τον έχετε ξεχάσει.

-Κάνοντας κλικ στο κουμπί «είσοδος» μπαίνετε στο
e-bet, εφόσον είστε εγγεγραμμένο μέλος

 ΜΕΝΟΥ
ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ TIPSTERS
-Στα αριστερά σας στην κεντρική σελίδα, υπάρχει πλήθος επιλογών.
-Κάνοντας κλικ στο κουμπί «e-bet Tipsters», βλέπετε τα ονόματα των μόνιμων Tipsters μας και τη βαθμολογία τους. Μπορείτε στη συνέχεια, κλικάροντας πάνω τους, να παρακολουθήσετε τις προτάσεις τους, αλλά και τα κερδισμένα και χαμένα πονταρίσματά τους.
 
-Κάνοντας κλικ στο «New Tipsters», μπορείτε να βλέπετε τα ονόματα των νέων Tipsters μας και τη βαθμολογία τους. Μπορείτε στη συνέχεια, κλικάροντας πάνω τους, να παρακολουθήσετε τις προτάσεις τους, αλλά και τα κερδισμένα και χαμένα πονταρίσματά τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ 
-Κλικάροντας στο Tipsters League, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του διαγωνισμού μας. Πατώντας πάλι στα ονόματα των Tipsters, μπορείτε να παρακολουθήσετε για τον καθένα ξεχωριστά την απόδοσή του. Βέβαια για ευκολία, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε ανά κατηγορία, από τα ευρετήρια που βρίσκονται στην κορυφή. Κλικάροντας στο κουμπί «Βάλε τα δικά σου προγνωστικά», μπορείς να εισάγεις τη δική σου πρόβλεψη. Διαβάστε τους κανόνες του διαγωνισμού για να γνωρίζετε τους όρους του. Παράλληλα, μπορείτε να μπείτε και στο φόρουμ μας και να συζητήσετε περί στοιχήματος

ΤΟΡ 10 
-Κλικάροντας στο Top 10, έχετε τη δυνατότητα να δώσετε τα προγνωστικά σας για δέκα προεπιλεγμένα παιχνίδια από εμάς. Το σημείο που εμφανίζεται είναι αυτό που πλειοψηφεί στις προτιμήσεις. Ψηφίζετε πατώντας το βέλος που εμφανίζεται αριστερά σε κάθε αγώνα. Τότε ανοίγει παράθυρο για να ψηφίσετε.

ΔΥΝΑΤΑ Ε-ΒΕΤ 
-Κλικάροντας στα «Δυνατά του e-bet», μπορείτε να παρακολουθήσετε τις επιλεγμένες και θεωρητικά καλύτερες προτάσεις των ειδικών μας.

ΚΟΥΠΟΝΙ 
-Κλικάροντας στο «Σημερινοί» αγώνες, βλέπετε τους αγώνες της ημέρας. Τοποθετήστε στα τετράγωνα «Από» , «Εως» τις ημερομηνίες που θέλετε και θα δείτε τους αγώνες προηγουμένων ή επομένων ημερομηνιών.
Κλικάροντας αριστερά του αγώνα στο μικρό βέλος βλέπετε την προϊστορία και τα τελευταία παιχνίδια των ομάδων του συγκεκριμένου αγώνα.
Αν στην θέση του βέλους υπάρχει ένα «μικρό βιβλίο» σημαίνει ότι ο αγώνας έχει ανάλυση, με την προϊστορία και τα τελευταία παιχνίδια να παρουσιάζονται στο τέλος της ανάλυσης.
Αν κλικάρουμε πάνω στην διοργάνωση τότε θα δούμε την βαθμολογία των αγώνων που αναφέρονται σε αυτήν.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 
-Κλικάροντας στο «Αναλύσεις Αγώνων», βλέπουμε μόνον τους αγώνες που έχουν αναλυθεί από τους «Σημερινούς». Οι Αναλύσεις περιλαμβάνουν σχόλια, απουσίες παικτών, την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, τεχνικές, κ.α. .

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ 
-Κλικάροντας στο κουμπί «Βαθμολογίες», σας δίνετε η δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλες τι βαθμολογίες των Πρωταθλημάτων, που περιλαμβάνονται στο κουπόνι μας.
 
-Κλικάροντας στο τέλος της σελίδας «Δείτε τις υπόλοιπες βαθμολογίες» επιλέγετε να δείτε τις βαθμολογίες που δεν αναφέρονται στην 1η σελίδα.
 
-Κλικάροντας πάνω στα βελάκια, ανά κατηγορία, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις επιδόσεις των ομάδων με φθίνουσα ή αύξουσα σειρά. Παράλληλα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα στατιστικά των σκορ και της κατηγορίας «ημίχρονο-τελικό», και «Ακριβή σκορ» επιλέγοντάς τα στο κάτω μέρος.

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
-Κλικάροντας στις «Αποδόσεις», επιλέγοντας κάποιες από τις διοργανώσεις και πατώντας στη συνέχεια «Εμφάνιση Αποδόσεων» στο κάτω μέρος, μπορείτε να δείτε τη σύγκριση ανάμεσα στις αποδόσεις αγώνων, που δίνουν τα διάφορα στοιχηματικά πρακτορεία (book) του εξωτερικού. Κατά τον ίδιο τρόπο, κλικάρετε «Εμφάνιση όλων», για μια συνολική εικόνα.
 
-Κλικάροντας πάνω στο logo του στοιχηματικού πρακτορείου μπαίνετε απ' ευθείας στο site του συγκεκριμένου πρακτορείου.

 
CHAMPIONS LEAGUE
-Κλικάροντας «Champions League», μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιλέγοντας μάλιστα και ημερομηνίες, μπορείτε να ανατρέξετε στα αποτελέσματα παλαιότερων αγώνων του θεσμού, ή και των επόμενων αγωνιστικών.
 
-Κλικάροντας πάνω στην διοργάνωση (Champions League) βλέπετε τις βαθμολογίες των ομίλων του ChL.

UEFA 
-Κλικάροντας «UEFA» βλέπετε αντίστοιχα τους αγώνες, τα αποτελέσματα, τις βαθμολογίες κ.λ.π., των αγώνων του κυπέλλου Ουέφα.

LIVE SCORES
-Κλικάροντας «live scores», επιλέγοντας διοργάνωση και πατώντας «εμφάνιση αποτελεσμάτων», μπορείτε να παρακολουθήσετε την ζωντανή εξέλιξη του σκορ στα παιχνίδια, ενώ για μεγαλύτερη ευκολία σας, μπορείτε να βγάλετε τα live score, σε αυτόνομο παράθυρο, επιλέγοντας το ομώνυμο κουμπί στην κορυφή της σελίδας.

SMS 
-Κλικάροντας «SMS», μπορείτε να δείτε τον κωδικό, στον οποίο στέλνετε γραπτό μήνυμα για αν σας επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο, όποιο αποτέλεσμα επιθυμείτε.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ  
-Κλικάροντας «pocket scores» και κατεβάζοντας την εφαρμογή που σας προσφέρουμε μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να παρακολουθείτε τα live scores σε αυτόνομο παράθυρο, ενώ συγχρόνως μπορείτε να χρησιμοποιείται τον υπολογιστή σας σε άλλες εφαρμογές.

FORUM 
-Κλικάροντας στο «forum», μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις στο «Καφενείο», να δείτε τα νέα του Tipsters League, να δώσετε προγνωστικά σας στο «Στοίχημα», να ενημερώνεστε για διαδικαστικά θέματα από την «Τεχνική υποστήριξη», αλλά και να δείτε προγνωστικά στο Asian Handicap.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 
-Κλικάροντας στο «Δημοψήφισμα», μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος του e-bet

CHAT
-Κλικάροντας στο «Chat», μπορείτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας να μιλάτε ζωντανά με άλλα μέλη του site.

ΕΛΛΑΔΑ 
-Τελευταία επιλογή το πεδίο «Ελλάδα». Εδώ μπορείτε να βρείτε ειδήσεις, αναλύσεις αγώνων και live score, που αφορούν αποκλειστικά το ελληνικό πρωτάθλημα.
 
TV 
-Κλικάροντας «Δείτε σήμερα στην TV», μπορείτε να δείτε τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

E-betty 
-Στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας και αριστερά, μπορείτε «κλικάροντας» στην e-betty, να δείτε την παρουσία που ομορφαίνει την ιστοσελίδα μας, με την σχετική ατάκα της..

Funne-bet 
-Ακριβώς απέναντι, στο δεξί άκρο, έχετε τη δυνατότητα κλικάροντας στο «Funne-bet» να διασκεδάσετε με το καθημερινό μας χρονογράφημα.

 ΓΕΝΙΚΑ
-Στο «Δημοψήφισμα» ψηφίστε στο ερώτημα μας, και δείτε τα αποτελέσματα.

-Στην κεντρική σελίδα παράλληλα, σας δίνετε η δυνατότητα, με αριστερό κλικ, να περάσετε απευθείας στα
sites των ξένων στοιχηματικών πρακτορείων που προβάλλονται.
 
-Επιπλέον μπορείτε να διαβάσετε τις προτάσεις των τεσσάρων μόνιμων Tipsters μας και των δύο New Tipsters, με αριστερό κλικ πάνω στα ονόματά τους.
 
-Για την πλήρη ενημέρωσή σας για το στοίχημα και όχι μόνο, το e-bet περιλαμβάνει στην κεντρική σελίδα του, έναν κατάλογο ειδήσεων της ημέρας, κυρίως στοιχηματικών, μαζί με το κεντρικό editorial, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε κλικάροντας στην ένδειξη «περισσότερα».
Στο κεντρικό editorial διαβάστε το σχόλιο του Αρχισυντάκτη για τους αγώνες της ημέρας, για την επικαιρότητα, και γενικά για τα δρώμενα στο e-bet.
Με όλα τα παραπάνω πιστεύουμε ότι έχετε μία πλήρη ενημέρωση όσον αφορά το Στοίχημα, ικανή να σας βοηθήσει στις τελικές επιλογές σας.
 
Ένα site που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και κέφι για τους φίλους του Στοιχήματος.
 
Καλή διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου