Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Η αναπληρωματική Miss Young Αναστασία Σιδηροπούλου κατέκτησε τον κορυφαίο τίτλο Miss Teen World 2011 στις Η.Π.Α.

Έναν ακόμα κορυφαίο διεθνή τίτλο κατέκτησε η ελληνική ομορφιά το περασμένο Σάββατο. Η αναπληρωματική Miss Young του διαγωνισμού ομορφιάς του ΑΝΤ1, Αναστασία Σιδηροπούλου, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Μiss Teen World 2011» και αναδείχθηκε η πιο ωραία έφηβη σε όλο τον κόσμο!

24 κορίτσια διεκδίκησαν τον τίτλο στο διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Αυγούστου στο Χιούστον του Τέξας. «Ήταν σαν όνειρο», δηλώνει η ίδια η Αναστασία ενθουσιασμένη και προσθέτει: «Αισθάνομαι πολύ περήφανη που κατάφερα να βγω πρώτη. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ καλός, όλα τα κορίτσια ήταν πραγματικά πανέμορφα αλλά και πολύ φιλικά. Δεν το περίμενα με τίποτα. Δεν περίμενα καν ότι θα κατάφερνα να συμμετάσχω στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, πήγα μόνο για την εμπειρία. Και τελικά διακρίθηκα όχι μόνο εκεί, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο».

Στο πλευρό της Αναστασίας σε όλη τη διαδικασία ήταν οι γονείς της, που την ενθάρρυναν εξαρχής να συμμετάσχει στο διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young. Ο πατέρας της, Νίκος Σιδηρόπουλος, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 και τον κύριο Πρεβελάκη που στήριξαν την προσπάθειά μας».

Η Ελληνίδα «Miss Teen World» μόλις τέλειωσε το σχολείο και θα κλείσει τα 18 τον Οκτώβριο. Δεν σκοπεύει ακόμα να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ, καθώς έχει αποφασίσει να σπουδάσει οδοντιατρική σε Πανεπιστήμιο της Μπρατισλάβα. Παράλληλα, γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο της με τα αγαπημένα της χόμπι, το σκίτσο και την κιθάρα. 

Η Αναστασία Σιδηροπούλου θα παραμείνει στις Η.Π.Α. ως τα μέσα της εβδομάδας για φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις και διάφορες εκδηλώσεις. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα την Πέμπτη το πρωί, θα έχει στις αποσκευές της εκτός από το στέμμα, και πολλά πλούσια δώρα που συνοδεύουν την κατάκτηση του τίτλου. Παράλληλα, μέσα από διάφορες δραστηριότητες που υπαγορεύει το συμβόλαιό της με τον διαγωνισμό «Miss Teen World», για όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα αναδεικνύει την ελληνική ομορφιά σε όλο τον κόσμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου