Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Απήγαγαν και σκότωσαν 19χρονο Πακιστανό

Απήγαγαν και σκότωσαν 19χρονο Πακιστανό


Το μεσημέρι του Σαββάτου στο 8ο χλμ. της επαρχιακής οδού Λάρισας - Κοζάνης δύο αλλοδαποί από το Πακιστάν, βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα σε προχωρημένη σήψη.

Το πτώμα βρέθηκε δίπλα σε μία εγκαταλειμμένη αποθήκη. Οι δύο Πακιστανοί ενημέρωσαν αμέσως την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας. Ο ένας από τους δύο μάλιστα είναι ο θείος του θύματος.


Το πτώμα ανήκει σε ένα 19χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος έμενε στο Αιγάλεω-Αττικής και είχε απαχθεί στις 11 Νοεμβρίου του 200. Από τότε δεν είχαν κανένα ίχνος του.

Οι δράστες της απαγωγής, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον πατέρα του θύματος, είχαν ζητήσει αρχικά λύτρα 20.000 € και μετέπειτα 15.000 €, προκειμένου να τον απελευθερώσουν, απειλώντας ταυτόχρονα για τη ζωή του.

Η αρπαγή και εκβίαση είχε δηλωθεί στο Β΄ Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Οι έρευνες οδήγησαν τους αστυνομικούς στους δράστες και στις 3 Δεκεμβρίου του 2009 συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για «αρπαγή – εκβίαση κατά συναυτουργία», τρεις άνδρες υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 28, 32 και 38 ετών αντίστοιχα. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται ένας ακόμη υπήκοος Πακιστάν, 34 ετών, και άλλοι δύο ομοεθνείς του, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Οι τρεις συλληφθέντες δεν αποκάλυψαν στοιχεία για τον εντοπισμό και την ανεύρεση του 19χρονου, αλλά ούτε οι έρευνες είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

Τελικά ένας από τους δράστες, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού αποκάλυψε στους συγγενείς του 19χρονου το σημείο που είχαν αφήσει το πτώμα του παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου