Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Συμφώνησαν για αμυντικό χαφ και επιθετικό Μαρινάκης και Βαλβέρδε

 
Πειραιάς
Η αναμενόμενη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τα μεταγραφικά θέματα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι δύο άνδρες αποφάσισαν πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο παικτών, ενός αμυντικού χαφ και ενός επιθετικού, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως δεν τίθεται θέμα τερματοφύλακα, αφού Νικοπολίδης και Πάρντο απολαμβάνουν την στήριξη τόσο του βάσκου προπονητή, όσο και της διοίκησης.


Ο Βαλβέρδε μετράει μόλις λίγες μέρες στον πάγκο του Ολυμπιακού και δεν έχει ακόμα 100% ολοκληρωμένη άποψη, αλλά σε αυτό το διάστημα έχει προλάβει να δει όσα χρειάζεται, ώστε να προχωρήσει η μεταγραφική ενίσχυση.

Συναντήθηκε λοιπόν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη το μεσημέρι του Σαββάτο και ανέλυσαν τα θέματα γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, προπονητής και ιδιοκτήτης συμφώνησαν πως η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ.

Νεκουνάμ και Βενκέρ είναι τα δύο πρώτα ονόματα της λίστας, όπως επιβεβαίωσε και μετά το φιλικό με τη Ρόμα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχει προστεθεί κάποιο νέο μετά το ραντεβού των δύο ανδρών. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με την Οσασούνα, όσο και με τη Ναντ, αλλά εξελίξεις αναμένονται από τη Δευτέρα.

Εκτός του αμυντικού χαφ, αναγκαία είναι και η απόκτηση ενός επιθετικού. Η περίπτωση του Μπαπτίστα (μόνο ως δανεικού) παραμένει ανοιχτή, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι Πειραιώτες έχουν ήδη στρέψει αλλού την προσοχή τους, με τους Γουεμπό της Μαγιόρκα, Καλού Ούτσε της Αλμερία, Νίνο της Τενερίφης και Μεμέ Τσιτέ της Σαντατέρ να έχουν προταθεί και να εξετάζονται.

Βέβαια η απόκτηση του φορ συνδέεται τόσο με την υπόθεση του Ματ Ντάρμπισιρ, όσο και με του Ντιόγκο. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Μπέρμιγχαμ για την παραχώρηση του Άγγλου, ενώ αβέβαιο παραμένει και το μέλλον του Βραζιλιάνου.

Πρέπει να σημειώσουμε πάντως, πως στο Λιμάνι τονίζουν ότι στηρίζουν τον Ντιόγκο και θα συζητήσουν πιθανή μεταγραφή του μόνο στην περίπτωση που ο ίδιος δεν αισθάνεται άνετα πλέον στο σύλλογο.

Αυτό που θα πρέπει πάντως να θεωρείται δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κινηθεί για τερματοφύλακα. Παρότι κυκλοφόρησε σενάριο για τον Στοίκοβιτς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βαλβέρδε και Μαρινάκης συμφώνησαν πως η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Τονίζουν μάλιστα από την πλατεία Αλεξάνδρας πως η τεχνική ηγεσία στηρίζει απόλυτα τους Αντώνη Νικοπολίδη και Ούρκο Πάρντο και πως αυτοί οι δύο θα αποτελέσουν το δίδυμο τερματοφυλάκων.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου