Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Πλανητικα αυγουστιατικα δρωμενα


 

 

 

 

 

 

 

 

Ο μηνας ξεκινά με τη σύνοδο Κρόνου Άρη στο Ζυγό, συνεχίζει στις 4 με ένα ακριβές τετράγωνο μεταξύ Πλούτωνα και Άρη, πραγμα που σημαινει ότι η αίσθηση της καταπίεσης αλλα και η καταπάτηση δικαιωμάτων θα είναι έντονη.

Το ότι ο Αρης βρίσκεται στον Ζυγό είναι και ένα από τα ελαχιστα θετικα, καθως σε ένα τοσο γοητευτικα διπλωματικό ζωδιο, βαζει βαλσαμο στην αγριοτητα των οψεων που κανει.
Στις 7 η Αφροδίτη περνά και αυτη στο Ζυγό σκορπώντας την αστεροσκονη της, αλλα η ένταση της λάμψης της θα είναι μικρη καθως στριμώχνεται άσχημα από Κρόνο, Άρη και Πλούτωνα.
Στις 8/8 κανει μια αντίθεση με Ουρανό γεγονός που μας κάνει να αποζητούμε το ανατρεπτικο στον ερωτα, το παράδοξο, αυτό που μας ριγει χωρις εγγυηση. Κατι που ισως λειπει από τις ζωες των περισσότερων δεσμευμένων.
Στις 18/8 κορυφώνεται η πλανητική αυτή ένταση καθως εμπλέκονται Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας σε ένα Τ/τετραγωνο, σε χαρντ οψεις δηλαδη. Που σημαίνει ότι οι εμπειρίες κάθε ειδους που θα ζησουμε θα αποτελέσουν και ένα μαθημα, που για τον καθενα ατομικά θα διαφερει.
Μην παραλείψουμε και την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 20 και μετα, που θα ειναι η αιτια για μια γενικότερα άστατη και μη συγκροτημένη σκέψη, οι δε αποφάσεις που θα παρθούν δεν θα είναι ώριμες, θα εχουν επιπολαιη βαση χωρις να είναι οριστικές, οι δε χωρισμοί ίσως και αναστρέψιμοι.
Σε ολα αυτα τα συμπαντικά παιχνιδια προστίθεται και η ανάδρομη πορεια του Δια, φτάνοντας πίσω στους Ιχθείς στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Τη μοναδική ισως συμπαντική εντυπωσιακη ανάσα, δινει αυτή η βαθια συναισθηματική Πανσέληνος που γινεται στις 24/8 στο ζωδιο των Ιχθυων. Κολύμπι στα βαθια νερα του υποσυνείδητου, μελαγχολίες και περισσότερη σημασία στις αναγκες της ψυχης, είναι αυτά που θα βιώσουμε.
Κριός
Υπάρχει μια απογοήτευση από τις σχέσεις σας, μεσα στις οποίες νιώθετε εγκλωβισμένοι. Ισως τα προβλήματα είναι συνέπεια της αφοσιωσης σας στην καριέρα, κατι που δυσαρεστεί τους δικούς σας. Συνεργασίες βρίσκουν ένα οριστικό τελος κατι που σας φορτίζει με αμφισβήτηση για το μέλλον σας. Born to be a winner ναι …αλλα με τι κοστος;
Ταύρος
Είναι μια περίοδος οπου στα εργασιακά γίνονται βίαιες και υποχρεωτικές ανακατατάξεις και ισως η μονη απόδραση είναι η εύρεση ενός ανώτερου ιδανικού, που θα σας κανει να μαθετε ότι η ζωη είναι πολύπλευρη. Αν και ενας Ταύρος δεν θα αφηνε σχεδόν ποτε τα σίγουρα, εντούτοις ισως δεν εχετε άλλες επιλογές. Οσον αφορα τις σχεσεις, προβλεπονται συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και επικοινωνιακό χαος.
Δίδυμοι
Λαχταράτε οσο τιποτα άλλο να πέσετε σε μια αγκαλιά αλλα η παρόρμηση της στιγμής μπορει να εχει μεγαλο κόστος, μαζι με συναισθηματική ταλαιπωρία. Είναι η φαση που εχετε αναγκη να βιωσετε εντονους ερωτες χωρις προϋποθέσεις. Οσο και να κρατησουν. Η πανσέληνος στις 24/8 γίνεται στον Ζενιθ του ωροσκοπίου σας, οπου θα δειτε κατι στον επαγγελματικό τομεα να ολοκληρώνεται, κατι για το οποιο ιδρώσατε τον τελευταίο καιρο, όχι λογω ζέστης αλλα λογω τρεχάλας για να το κατακτήσετε.
Καρκίνος
Αγκομαχά ο οίκος των σχέσεων και της καριέρας, με αποτέλεσμα κάποιες σχέσεις να τερματίσουν και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο, καθως και καποιες προσπάθειες για επαγγελματική αναγνώριση θα δώσουν μονο πίκρα. Η πανσέληνος σας οπλίζει τουλάχιστον με γοητευτική πειθαρχία, διδάσκοντας σας πως ότι δεν παιρνεις με πόλεμο, το αποκτάς με επιτήδεια συμπεριφορά.
Λέων
Ενας βεβαρημένος τρίτος οίκος, που σημαίνει ότι η γλώσσα τρέχει πιο πολύ από τη σκεψη με συνέπειες. Και καλα όλα αυτά, αλλα το θεμα ξεκινά όταν με αυτους που κοντράρεστε, ζειτε η εργάζεστε μαζι, τη στιγμη που υπο νορμαλ συνθήκες θα αγνοούσατε ακομα και την υπαρξη τους. Ειδικα όταν αυτοι στέκονται εμποδιο στα φιλοδοξα σχεδια σας, κατι που κανει τη μαχη αιματηρή. Η πανσέληνος τσεκάρει το ποσο σοβαρα εχετε παρει το θεμα Χρηματα στη ζωη σας.
Παρθένος
Απαλλαχθείτε από την ιδεα ότι η ζωη έχει λόγο ύπαρξης μονο όταν το πορτοφόλι και το ψυγείο είναι γεμάτο. Είστε ικανοί για συναισθηματική έκρηξη, αρκει να μην τη μπλοκάρετε και κατά συνέπεια ξενερώσετε τον αλλον. Οι συνεργάτες εχουν βαλθεί να σας αποτελειώσουν ψυχικα ενώ τα οικονομικά θα γινουν αιτία για πολλές αυγουστιάτικες νύχτες αϋπνίας.
Ζυγός
Προσοχή να μην αποκαλυφθούν μυστικά η κατι για το οποιο πασχίζετε να μείνει κρυφό.Υπάρχει η φοβια να δεθείτε σε μια σχεση και να χασετε τον έλεγχο κατόπιν, ενώ παράλληλα βρίσκεστε σε μια περίοδο οπου οι κοντρες κάθε ειδους δε θα λειψουν, ενώ η πεποιθηση ότι σας περιστοιχίζουν ανίκανοι και άχρηστοι σας εχει καταβάλει. Το θετικό είναι πως τελειώνει τουλάχιστον κατι που σας εχει κουράσει.
Σκορπιός
Προσοχή στην υγεία, μην αφήνετε τιποτα για μετα τις διακοπές, καθως και σε εργασία. Μην αποκαλύπτετε σχεδια και ιδεες, γιατι οι τωρινοί εμπιστοι του βασιλια είναι οι μελλοντικοί σφετεριστές. Το αρνητικό των ημερών είναι ότι η πιεση είναι τοσο μεγαλη ώστε σας μπλοκαρει την σκεψη και δημιουργει ακομα μεγαλύτερη εσωστρέφεια.
Τοξότης
Το επαγγελματικό και οικογενειακό φορτίο είναι βαρυ αυτή την περίοδο. Σε αυτό ερχεται να προστεθεί και μια κριση σε φιλίες και γενικότερα θα βιώσετε σκαρτες συμπεριφορές από κολλητούς, κατι που θα σας κανει να βρεθειτε στα ορια ανοχης σας. Και επειδή ερωτικά κατι θα παιχτει από φιλικο κυκλο παλι, ξεχωρίστε οριστικά φιλια από ερωτα.
Αιγόκερως
Δύσκολος και δύσβατος ο δρόμος της καριέρας και των σωστών αποφάσεων. Η εποχή της κρισης σας κάνει να περπατάτε σε τεντωμένο σκοινί χωρις ελπίδα να αποσπαστεί η προσοχή σας. Το να μπορέσετε να θάψετε το παρελθον είναι εξαιρετικα δυσκολο, αλλα θα σας βοηθησει η ανάγκη σας να δημιουργήσετε κάτι ουσιαστικό και σπουδαίο. Σε όλα τα επιπεδα.

Υδροχόος
Θα χρειαστεί μεγάλη δοση ενστίκτου ώστε να αποφύγετε παγίδες, οικονομικές συνομωσίες καθως και να περάσετε ξώφαλτσα μια έντονη ταση προς την μελαγχολία, πράγμα ασυνηθιστο βεβαια για το ζωδιο σας. Επίσης, είναι ίσως τωρα είναι η ευκαιρία να αναθεωρήσετε τα οικονομικά σας, προσοχή όμως σε εκκρεμότητες με ασφαλιστικές και χρωστούμενα.
Ιχθείς
Με την Πανσέληνο στο δικό σας ζωδιο αναδύεται ακόμα περισσότερο η μυστική, ταραγμένη φυση του Ιχθυ γι αυτό φυλαχτείτε από φαντασιώσεις, ζήλειες και ανέφικτες επιθυμίες. Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι η διαχείριση των οικονομικών χρήζει ταλεντου, ειδικα όταν παίρνετε την ευθυνη διαχειρίσεις ξένου χρήματος.
Το feeling του ερωτα ειναι σαν μια κουρσα μεσα σε ενα καροτσακι. Μονο που πρεπει και οι δυο να βρισκονται μεσα, αφου το κυλησουν σε μια αποτομη κατηφορα!”
Καλο Καλοκαιρι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου