Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Πως θα "προστατεύσουν" το γάμο τους Λιάγκας-Σκορδά από το τηλεοπτικό "πάντρεμα"!

 

Η εξέλιξη μιας σχέσης σε γάμο θεωρείται κάτι φυσιολογικό. Αρκετά ζευγάρια εκτός από συμβίωση στο κοινό τους σπίτι, έρχονται να συμβιώσουν και επαγγελματικά. Τι συμβαίνει όταν όμως η κοινή επαγγελματική στέγη είναι ο χώρος της τηλεόρασης;

Ο χώρος της Τηλεόρασης και των Media γενικότερα, είναι ένας κόσμος σκληρός και πάνω από όλα ανταγωνιστικός, με διαρκείς απαιτήσεις, που θέλει μεγάλη αφοσίωση και κατ’επέκταση μεγάλη σωματική και ψυχική κόπωση. Πως λοιπόν ένα ζευγάρι στη ζωή μπορεί να παραμείνει και ένα υγιές ζευγάρι στην ΤV, ένα χώρο με τόσο μεγάλες απαιτήσεις και επομένως τόσο μεγάλη ανταγωνιστικότητα; Αν η τηλεοπτική τους συστέγαση είναι στο ίδιο κανάλι τα πράγματα πιθανόν να είναι λίγο καλύτερα από την περίπτωση να είναι σε διαφορετικά κανάλια. Ακόμα όμως και στην 1η περίπτωση είναι πολύ πιθανόν τα προβλήματα στη σχέση να  μην αργήσουν να επέλθουν.
Το τηλεοπτικό πλέον ζευγάρι θα πρέπει να κάνει ξεκάθαρο και αναμεταξύ του αλλά και στο περιβάλλον τους, ότι εκτός από ζευγάρι στη ζωή δεν παύουν να είναι και «ανεξάρτητοι» επαγγελματίες. Κοινώς η προσωπική τους σχέση δεν θα πρέπει να δημιουργεί προβλήματα στην επαγγελματική τους πορεία, αλλά ούτε και αντίστροφα. Σαν «άγραφος νόμος» θα πρέπει να τηρείται ότι όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, κλείνει και το θέμα «δουλεία».
Το αν η συνύπαρξη  είναι δύσκολη ή εύκολη, η ιστορία δυστυχώς δεν μπορεί να δείξει. Άλλα ζευγάρια τα καταφέρνουν μια χαρά , άλλα πάλι όχι. Σημασία έχει λοιπόν η ποιότητα της σχέσης και η επικοινωνία που μπορούν να διατηρήσουν και όχι η επαγγελματική τους συνύπαρξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου