Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Γυμναστική & Sex



7 ασκήσεις που θα σε κρατήσουν σε φόρμα




Θέλεις να χάσεις θερμίδες; Πρόσθεσε στο διαιτολόγιο σου το σεξ! Ο λόγος απλός, το σεξ αποτελεί μία πολύ καλή, ξεκούραστη και απολαυστική άσκηση. Και όπως κάθε άσκηση καίει θερμίδες έτσι και το σεξ μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή μέθοδο για να χάσεις μερικούς ακόμα πόντους. Το Onlylove σου προτείνει 7 στάσεις του σεξ που και απόλαυση θα σου προσφέρουν και θα σου κάψουν πολλές θερμίδες.Πόσες; Από σένα εξαρτάται!........

  • Κουβάρι
    Η γυναίκα καμπουριάζει, καθώς ο άντρας σε ημικαθιστή θέση(οι φτέρνες και οι γλουτοί του τον στηρίζουν) μπαίνει από πίσω της. Αυτή ελέγχει την κίνηση βάζοντας δύναμη στις φτέρνες της, ενώ ο άντρας γλύφει την πλάτη της και παίζει με το στήθος της. Η στάση απαιτεί μεγάλη ευλυγισία από το ζευγάρι, αλλά επικεντρώνεται σε σημεία του σώματος που συχνά παραμελούνται...
  • Στα 4 αλλά με λίγη ποικιλία
    Μία από τις πιο γνωστές στάσεις του σεξ που μπορεί να διαφοροποιηθεί ελάχιστα για μεγαλύτερη ευχαρίστηση και περισσότερη γυμναστική. Είναι απλό: Εκτός από το να στηρίζεται η γυναίκα σε όλο το κάτω σημείο του χεριού της, μπορεί να στηρίζεται και στους αγκώνες, τη στιγμή που ο άντρας μπαίνει μέσα της. Η γυναίκα μπορεί να λυγίζει τη μέση της κατά διαστήματα ή και να στηρίζεται στην παλάμη της. Έτσι έχει τη δυνατότητα να βρει και το κατάλληλο σημείο που της προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
  • Λωτός
    Ο άντρας κάθεται με σταυρωμένα τα πόδια και η σύντροφος του επάνω του, με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τη μέση του. Αυτός την βοηθάει να κουνήσει την λεκάνη της με τα χέρια του, ενώ παράλληλα μπορεί να γλύφει το στήθος της με το στόμα του και να τη χτυπάει στα οπίσθια.
  • Πικ νικ
    Ο άντρας κάθεται στη μία πλευρά, με το βάρος του στο ένα χέρι ακουμπισμένο πίσω του και τα γόνατα λυγισμένα. Η γυναίκα κάθεται πάνω του, με την πλάτη της γυρισμένη προς αυτόν και γέρνει μπροστά, στηριγμένη στα χέρια της, ενώ ταυτόχρονα τρίβεται στο σώμα του άντρα. Ο άντρας μπορεί με το άλλο χέρι του να χαϊδεύει το στήθος, τα οπίσθια και την κλειτορίδα της γυναίκας. Η στάση προτείνεται για πιο σκληρές επιφάνειες από το κρεβάτι, (διότι το στρώμα είναι μαλακό), όπως είναι το πάτωμα.
  • Από πίσω
    Ο άντρας είναι όρθιος, με την πλάτη του να στηρίζεται σε τοίχο, και μπαίνει στην σύντροφο του, τραβώντας τους γλουτούς της προς εκείνον. Καθώς ο άντρας έχει τον έλεγχο, η γυναίκα μπορεί να ακουμπήσει τα χέρια της στα γόνατα της για περισσότερη σταθερότητα.
  • Από πάνω με λίγη ποικιλία
    Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα, καθώς ο γυναίκα πλαγιάζει επάνω του. Έτσι η γυναίκα έχει το πάνω χέρι στο σεξ και ο άντρας απλώς απολαμβάνει καθώς το νιώθει όλο της το κορμί επάνω του και το μόριο του μπαίνει στον κόλπο της. Η γυναίκα μπορεί να αλλάζει κάθε λίγο τη στάση του σώματος της, είτε κάθετα, ώστε με κατακόρυφες κινήσεις να ευχαριστιέται το μόριο του άντρα, είτε ξαπλωμένη και με κινήσεις μπρος πίσω να ελέγχει την κατάσταση. Επίσης, καθώς βρίσκεται σε κάθετη στάση μπορεί να στηρίζει τα χέρια της πίσω από την πλάτη της και ανάμεσα στα πόδια του άντρα.
  • Ο βάτραχος
    Ο άντρας κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, με τα πόδια του στο πάτωμα και την πλάτη του ίσια. Η γυναίκα κάθεται πάνω του, με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν, τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια της να ακουμπάνε στο κρεβάτι, ανάμεσα στα πόδια του άντρα. Η γυναίκα σπρώχνει με τα χέρια της και χρησιμοποιεί τους γοφούς της για να προκαλέσει κατακόρυφη κίνηση. Ο άντρας μπορεί να βοηθήσει στηρίζοντας τους γλουτούς της, ή χαϊδεύοντας το στήθος και την κλειτορίδα της. Η εισχώρηση είναι ιδιαίτερα βαθιά.
Καιρός, λοιπόν, να κάψετε λίγες θερμίδες εύκολα, γρήγορα και βασικά ευχάριστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου