Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ισόβια στην ηλικία των 13!

 Θα είναι ο νεαρότερος ισοβίτης

Ο Jordan Brown πριν δυο χρόνια πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του πατέρα του, η οποία ήταν έγκυος στο παιδί της με τον Christopher Brown. Τότε ασκήθηκαν στον 11χρονο Jordan κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία, αφού ούτε η μητριά του, ούτε το παιδί της τα κατάφεραν.

Τώρα ο μικρός κινδυνεύει να δικαστεί ως ενήλικος, ενώ είναι ένα βήμα πριν της ισόβια κάθειρξη. Οι δικαστές αποφάσισαν να δικάσουν ως ενήλικο τον Brown,διότι ο μικρός αρνείται να δεχθεί την ενοχή του, ενώ οι δικηγόροι που βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ώστε να δικαστεί ως ανήλικος. Προς το παρόν, όμως, η απόφαση μένει ίδια. Στο πλευρό του νεαρού βρίσκονται και ακτιβιστές, οι οποίοι αναγνωρίζουν ότι ο μικρός εγκληματίας έχει το δικαίωμα να δηλώνει ότι είναι αθώος.

Από την άλλη πλευρά, η μητέρα της αδικοχαμένης γυναίκας συμφωνεί απόλυτα με την απόφαση των δικαστών. «Γνώριζε πολύ καλά τι έκανε. Σκότωσε το κορίτσι μου», είναι τα λόγια της Deborah Houk. Ο πατέρας του παιδιού, ωστόσο, δικαιολογεί το γιο του λέγοντας ότι ήταν νεαρός τότε.

Εάν ο Brown δικαστεί τελικά ως ενήλικος, τότε κινδυνεύει να γίνει ο νεότερος φονιάς που θα καταδικαστεί σε ισόβια. Η δίκη θα αργήσει να γίνει και μέχρι τότε κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον του 13χρονου Brown.


Filokseno**
Πηγή: Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου