Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Οι 10 πιο περίεργες δουλειές που μπορεί να κάνεις

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhf1m3T8nBOakXk-s9hGgxA0QxGk0SLkjQ_OUiTxHbQO9Q0NDptN5JG4vBPwtqt6h5osbS3f187abF5H1VTR5UFYoDWos0fhyphenhyphenmtUkdlN3nCMr05x0yEDrk0-OZb7H9kTJmbG8lp1kix9zg/s320/10-Armpit+Sniffer.jpg
Για τους υπόλοιπους από εμάς που συμμετέχουμε στον  ημερήσιο μόχθο που είναι η σύγχρονη εργασιακή ζωή, εδώ είναι μια λίστα για να πάρουμε λίγο τα πάνω μας...


Ο κατάλογος των δέκα θέσεων εργασίας που κάνουν ακόμα και τον πιο βλακώδεις δουλειά φαίνεται μια χαρά. 


10 - Οσμιστής μασχαλών
 Όταν πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσουμε ένα αποσμητικό, είμαστε περιτριγυρισμένοι  από όλες τις πολύχρωμες συσκευασίες και τις ωραίες μυρωδιές που υπάρχουν γύρω μας. Αλλά, πριν αυτά τα αποσμητικά βγουν στα ράφια, κάποιος πρέπει να βεβαιωθεί ότι πράγματι κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν – να αρωματίζουν το σώμα.
Αυτή την δουλειά την κάνουν οι οσμιστές μασχαλών, που όλη μέρα μυρίζουν μασχάλες για να εξασφαλίσουν ότι το αποσμητικό τους είναι αποτελεσματικό.
Φαντάζεστε τι τραβάνε όλη μέρα;


09 - Σεξολόγοι για κοτόπουλα
 Η δουλειά του σεξολόγου για κοτόπουλα είναι να καθορίσει το φύλο των μωρών κοτόπουλων όταν εκκολαφθούν, έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν στην κατάλληλη θέση για τη μελλοντική τους ζωή, ως μια κότα μπαταρία ή το δείπνο για τέσσερις. Αυτή η εργασία απαιτεί ένα απαλό χέρι, ένα καλό μάτι (για να διαπιστώσουν εάν έχουν πέος ή μη) και την ικανότητα να παρασύρονται μακριά για να ξεχνάνε ότι σε όλη την εργασιακή ζωή τους θα πρέπει να αφιερώνονται στα σεξουαλικά όργανα του κοτόπουλου.


08 - Δοκιμαστές επίπλων
Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε ένα νέο κρεβάτι ή καναπέ, σκεφτείτε το πλήθος των ανδρών και γυναικών που η δουλειά τους είναι να καθίσουν ή να ξαπλώσουν σε αυτά τα πράγματα για  να δοκιμάσουν το επίπεδο της  άνεσης τους
Δυστυχώς, ο σχεδιασμός επίπλων δεν είναι απλώς ένα ζήτημα της επιστήμης ή της εργονομίας - κάποιος πρέπει να πραγματικά να βεβαιωθεί ότι λειτουργούν και ότι είναι άνετα. Αυτό είναι, φυσικά, μια αρκετά παράξενη ιδέα, επειδή η άνεση είναι τόσο υποκειμενική, αλλά είμαι βέβαιη ότι όσοι βρίσκονται σε αυτό το επάγγελμα δεν διαμαρτύρονται πάρα πολύ συχνά.


07 - Αρμεχτής  φιδιών
Το δηλητήριο του φιδιού χρησιμοποιείται για κάθε είδους πράγματα, αλλά το σημαντικότερο είναι αναμφίβολα η χρήση του στην ιατρική έρευνα.
Μεγάλη ποσότητα τέτοιου δηλητηρίου φιδιών, χρειάζονται κάθε χρόνο γι αυτές τις έρευνες και κάποιος δύστυχος έχει να περάσει όλη την ημέρα πιέζοντας τα δόντια των φιδιών σε ένα πλαστικό δοχείο για να τους βγάλει το δηλητήριο.
Τουλάχιστον αυτός μπορεί να έχει την ικανοποίηση της γνώσης ότι η δύσκολη αποστολή του, μπορεί μια ημέρα να σώσει τη ζωή ενός ατόμου.


06 - Κατασχέσεις αεροπλάνων
Σίγουρα δε θα χρειαστεί ποτέ να σκεφτείτε τι συμβαίνει όταν κάποιος ξεχνάει να πληρώσει το ιδιωτικό τζετ του.
Η εταιρία χρηματοδοτήσεως στέλνει τον ειδικό άνθρωπο για να πάρει πίσω το αεροπλάνο!
Αυτός πρέπει να έχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ πτήσεων γιατί όταν βρίσκει το αεροπλάνο, θα πρέπει να το επιστρέψει και στον προορισμό του.
Αυτό μπορεί να είναι μια επικίνδυνη δουλειά (φανταστείτε να επανακτήσουν ένα αεροπλάνο από τον όχλο) έτσι, μερικές φορές, οι άνδρες των κατασχέσεων θα πρέπει να είναι βαριά οπλισμένοι για παν ενδεχόμενο.


05 - Αθλητικοί μασκότ
Η μασκότ ενός αθλήματος δεν είναι μόνο ένας οπαδός που τρέχει γύρω γύρω φορώντας ένα γούνινο κουστούμι.
Είναι μια απλή εργασία. Για να είναι κάποιος μασκότ σε μια ομάδα, θα πρέπει να είναι αθλητικός και να διατηρείτε σε φόρμα και σίγουρα δεν πρέπει να είναι ντροπαλός.
Μερικοί μασκότ είναι πιο δημοφιλείς και πιο διάσημοι από τους παίκτες της ομάδας!


04 - Μοντέλα χεριών
Το μόντελιγκ δεν είναι μόνο για ένα όμορφο σώμα ή πρόσωπο. Ισχύει και αν έχετε καλά χέρια ή ελκυστικά πόδια, τότε μπορεί να υπάρχει μια εργασία στο μόντελιγκ  για σας.
Στην πραγματικότητα, ανάλογα με τα προϊόντα που διαφημίζει ένα μοντέλο, θα πρέπει να έχει και τα άσχημα χέρια ή άλλα μέρη του σώματός του (μην ξεχνάτε ότι κάποιος πρέπει να φωτογραφηθεί για το "πριν" φωτογραφίες).
Αυτά τα ιδιόμορφα μοντέλα μπορούν να βγάλουν πολλά χρήματα, οπότε κρατήστε το και αυτό στην άκρη του μυαλού σας, σε περίπτωση που μείνετε από δουλειά.


03 - Δύτες για μπάλες του γκολφ
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι συμβαίνει με όλες τις μπάλες του γκολφ που πηγαίνουν στο νερό στα γήπεδα του γκολφ;
Τώρα ξέρετε: υπάρχουν δύτες για τις μπάλες του γκολφ.
Είναι μια ιδιαίτερα καλή αμειβόμενη εργασία και μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη (τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην εργασία).
Το καλύτερο μέρος της εργασίας είναι ότι, όταν τελειώσει, μπορεί να  παίξει και μια παρτίδα γκολφ.


02 - Αυνανιστής ζώων
Η δουλειά του αυνανιστή ζώων είναι να αυνανίζει τα ζώα του αγροκτήματος για τεχνητή γονιμοποίηση. Έχουν συνήθως δύο επιλογές στο χέρι. Η πρώτη είναι η χρήση ενός ηλεκτρικού εργαλείου, που στέλνει μικρές δόσεις της ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι το κάτω μέρος του ζώου για την τόνωση από πίσω. Οι άλλες επιλογές είναι να το κάνει με τον παραδοσιακό τρόπο – δηλαδή με τα χέρια τους.
Είτε έτσι είτε αλλιώς - πιστεύω ότι όσα λιγότερα λένε για αυτή την δουλειά τόσο το καλύτερο..


01 - Εμετοκαθαριστής
Όλοι έχουμε ανέβει σε τρενάκια που τρέχουν σαν τρελά ή σε άλλα παιχνίδια των Λούνα παρκ.
Όπως όλοι γνωρίζουμε από τέτοιες εμπειρίες, αυτά τα αξιοθέατα μπορεί να μας κάνουν  λίγο ζαλισμένους και αρκετά ανακατεμένους....


Τις περισσότερες φορές φυσικά, δεν ανεβαίνει μόνο ένα άτομο για την πιο συναρπαστική βόλτα με δυσάρεστα στομαχικά αποτελέσματα.
Δυστυχώς, αυτά τα αξιοθέατα παράγουν αρκετή ποσότητα εμετού κάθε μέρα, και μερικά πολύ άτυχοι άνθρωποι αναλαμβάνουν την εργασία του καθαρισμού των στομαχικών μας διαταραχών.
Έτσι λοιπόν την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε πόσο μισείτε την δουλειά σας, σκεφτείτε και αυτούς τους εμετοκαθαριστές των Λούνα πάρκ και δείτε την εργασία σας με άλλο μάτι.


Anoixtomualos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου