Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Το νέο «πράσινο» πλάνο



Οι αλλαγές σε μπάτζετ και μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στο διοικητικό τοπίο είναι υποχρεωμένος πλέον να αλλάξει προς ένα πιο βιώσιμο πλάνο ανάπτυξης που θα εξασφαλίσει την ενίσχυση της ομάδας χωρίς να απειλήσει την οικονομική του συνέπεια.

Έτσι λοιπόν, αν και όπως όλα δείχνουν δεν θα αλλάξει κάτι στην ομάδα αυτή τη στιγμή, από το καλοκαίρι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Αρχικά, σύμφωνα και με την «Εξέδρα» ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί προς μεταγραφές που θα μπορούν να έχουν και μεταπωλητική αξία. Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό μεταγραφές τύπου Γκοβού και Γκαρσία, τέλος.

Οι ξένοι παίκτες που θα αποκτούνται θα είναι αρκετά μικρότεροι σε ηλικία, και το καλό όνομα θα είναι το δεύτερο στοιχείο που θα αναζητούν. Ακόμη δύσκολα θα υπάρξουν πλέον συμβόλαια που θα υπερβαίνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ, τη στιγμή που και τα ήδη υπάρχοντα συμβόλαια θα μειωθούν. Συγκρατημένες θα είναι και οι ανανεώσεις συμβολαίων.

Ο τύπος παικτών που θα κινείται ο Παναθηναϊκός πλέον μπορεί να φανεί και από την παρουσία του συνεργάτη του Κάρλος Φρέιτας στο Περού για το Παναμερικανικό Κύπελλο κάτω των 20 ετών. Εκεί ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να σημειώσει περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν προλάβει ακόμη να κάνουν το βήμα στην Ευρώπη και μπορούν να αποκτηθούν χωρίς να εκτινάξουν το μπάτζετ των πρασίνων.

Οι δυο πρώτες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε της Κίλμες και ο Ροχέλιο Φούνες Μόρις της Ρίβερ.

Filokseno**
 Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου