Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Η ελευθερία γύρισε… μπούμερανγκ



Όλοι το γνωρίζουν: Οι γυναίκες -καριερίστες δύσκολα βρίσκουν το άλλα τους μισό για γάμο. Οι ελεύθερες και πετυχημένες σαραντάρες το ξέρουν καλά. Όμως μια καινούργια έρευνα δείχνει ότι ακόμη και στα 20, οι νεαρές κοπέλες δεν βρίσκουν πια τον σύντροφο που είναι διατεθειμένος να μείνει μαζί τους μια ολόκληρη ζωή.



Αυτά διατείνονται οι ερευνητές Mark Regnerus και Jeremy Uecker στη μελέτη τους «Προγαμιαίο σεξ στην Αμερική: Πώς οι νεαροί Αμερικανοί κάνουν σχέσεις, ζευγαρώνουν και σκέπτονται τον γάμο».


Τα κορίτσια είπαν ότι αφού έχουν την οικονομική τους ανεξαρτησία δεν χρειάζονται τον γάμο και προτιμούν να αποκτούν εμπειρίες σε αυτή την φάση της ζωής τους. Τελικά, όμως, παραδέχτηκαν οτι ο απώτερος στόχος είναι πάντα μια ολοκληρωμένη σχέση ζωής.


Οι άντρες από την άλλη είπαν ότι δεν σκέφτονται την δέσμευση όσο υπάρχουν κοπέλες πρόθυμες για σεξ χωρίς δέσμευση. Κάτι άλλο που εμποδίζει τις σχέσεις ζωής είναι η αφθονία πορνογραφικού υλικού με αποτέλεσμα πολλοί επιτυχημένοι νέοι άντρες να καλύπτονται με αυτό τον τρόπο σεξουαλικά και έτσι ο αριθμός των υποψήφιων για γάμο να μειώνεται δραματικά.


Φυσικά οι έρευνες έδειξαν ότι και οι νεανικοί γάμοι δεν είναι πανάκεια και ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό διαζυγίων λόγω της ανωριμότητας και του συναισθήματος ότι υπάρχουν ατέλειωτες επιλογές συντρόφων.


Filokseno**
 Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου