Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

«Αντί να τους βάλουμε 4 γκολ, ήρθαμε 1-1»



Η γεύση από το αποτέλεσμα ήταν πικρή! Όχι, όμως, από την εμφάνιση. Η καλύτερα ακόμα και με αυτήν την όχι τη σούπερ εμφάνιση, θα μπορούσε να είχαν δημιουργηθεί εντελώς διαφορετικά δεδομένα ενόψει του επαναληπτικού. Και φυσικά θα είχε «κάτσει» εντελώς διαφορετικό σκορ!

Αυτό είναι μέσες άκρες το ρεπορτάζ που βγαίνει από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού.  Αυτή είναι η γνώμη που κυριάρχησε στις συζητήσεις μεταξύ των «ερυθρόλευκων» παικτών, λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν και με την τύχη τους, την αδυναμία τους στην τελική προσπάθεια αν προτιμάτε, αλλά και με την τακτική του ΠΑΟΚ. Μια τακτική που οδήγησε σε διακοπές του αγώνα και κυρίως παρέσυρε τον κόσμο σε μια πέρα από τις συνήθειές του ενέργειες. Να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο πως θα δείξει την αγανάκτησή του γι’ αυτή την τακτική των παικτών του ΠΑΟΚ και λιγότερο –σε σχέση με άλλα παιχνίδια- στο πως θα ενισχύσει την ψυχολογία των παικτών και του προπονητή. Δεν είναι τυχαίο ότι μιλάμε αυτή τη στιγμή για την πρώτη γκέλα στο «Καραϊσκάκης».

«Για τέσσερα γκολ»

Τι έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στις μεταξύ τους συζητήσεις; «Εντάξει δεν κάναμε και την καλύτερή μας εμφάνιση. Ακόμα και έτσι όμως θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά γκολ. Αντί να σημειώσουμε τρία ή τέσσερα, στο τέλος φέραμε 1-1. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές κάνεις τρεις ευκαιρίες και πετυχαίνεις τρία γκολ και άλλες φτάνεις πέντε ή έξι φορές σε θέση βολής και σκοράρεις μόνο μία φορά»…

Παρασύρθηκε ο κόσμος

Υπήρχε εκνευρισμός γενικά στα αποδυτήρια. Όχι μόνο από τους παίκτες, αλλά και από τον Βαλβέρδε. Παίκτες και προπονητής πιστεύουν ότι είναι προνομιούχοι που έχουν δίπλα τους αυτό το κοινό, ωστόσο, πιστεύουν ότι όλοι έπεσαν στην παγίδα του ΠΑΟΚ.
«Συνεχώς έκαναν φάουλ για να σταματάνε το χρόνο και διαμαρτύρονταν συνεχώς ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Και το επεισόδιο με το Χάβο γι’ αυτό έγινε. Για να εκνευριστούμε εμείς και ο κόσμος. Δυστυχώς η παγίδα του ΠΑΟΚ δούλεψε και με το να πέφτουν κάποια αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, χάσαμε χρόνο».

«Πρόκριση στην Τούμπα»

Το ότι η ισοπαλία ευνοεί τον ΠΑΟΚ και κατά τη γνώμη τους δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού, δεν σημαίνει ότι τα βάφουν μαύρα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θεωρούν ότι και έτσι οι ελπίδες τους για πρόκριση είναι ακόμα πολλές.
«Τώρα η πρόκριση είναι 50-50 και ας ευνοεί το 1-1 τον ΠΑΟΚ. Εμείς θα πάμε να τα δώσουμε όλα στην Τούμπα για να πάρουμε εκεί την πρόκριση. Πάντως, τώρα πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι Κυπέλλου και να στραφούμε 100% στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να την πάρουμε».

«Βάζουν τα γέλια με τη μεταγραφολογία»

Το Theplayer σας το έγραψε από την πρώτη στιγμή. Αυτό το 3 μεταγραφές κλεισμένες από το τώρα για το καλοκαίρι και ο Χαβίτο περισσότερο μοιάζει με μια πλάκα που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρά με την πραγματικότητα. Μια πλάκα που ακόμα προκαλεί γέλια στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Τα ονόματα που γράφτηκαν είναι 100% αληθινά, όμως, μέχρι να φτάσουμε να μιλάμε για κλεισμένες μεταγραφές χρειάζονται πολλά πράγματα. Πάρα πολλά. Το θέμα του Κουμορτζί, πάντως, είναι ξεκάθαρο και όπως σας το έχει γράψει το Theplayer. Είναι θέμα χρόνου να τον εντάξει ο Ολυμπιακός στο δυναμικό του. Η καλύτερα θα είναι θέμα χρόνου όταν αποφασίσει ο Ολυμπιακός να κάνει την τελική κρούση. Θεωρείται κοντολογίς κλεισμένος…



Filokseno**
 Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου