Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Kelly Preston Vs John Travolta: Ένα ακόμη θαύμα στην ζωή τους!

http://www.astrology.gr/media/k2/items/cache/1706b33fef7712ba31cca5e36abb2536_L.jpg

Η αρχή έγινε το 1987 όταν η Kelly Preston και ο John  Travolta  έκαναν την ταινία «The Experts», αλλά επειδή και οι δυο είχαν ήδη σχέση έμειναν άπλα φίλοι...
Ο John Travolta( 18 February 1954, 2.53pm, Englewood,USA) φυσικά μετά την ερωτική σκηνή που είχαν, ένιωσε να έλκετε παρά πολύ από εκείνη, όμως σεβάστηκε το γεγονός ότι εκείνη ήταν ήδη παντρεμένη. Μάλιστα, της στάθηκε πολύτιμος  σύμβουλος στις δύσκολες στιγμές που  περνούσε στον γάμο της. Για εκείνη οι συμβουλές του ήταν μια σανίδα σωτηρίας και πραγματικά τις ακολούθησε, κάτι που τον έκανε να αισθάνεται πολύ όμορφα.
Η προσκόλληση της στον γάμο της που περνούσε κρίση και η  προσπάθεια της για να τον σώσει, ήταν στοιχεία που ο ίδιος εκτίμησε σε εκείνην, γιατί της αναγνώρισε ότι μια τέτοια συμπεριφορά  αποδεικνύει «χαρακτήρα» όπως ο ίδιος  είπε.
Και είναι περίεργο αν το αναλύσουμε ότι σκέφτηκε αν και οι δυο ήταν ελεύθεροι τότε, ότι σίγουρα ήταν αυτή που θα ήθελε δίπλα του για πάντα. Αυτή θα ήταν η "μοναδική" γι’ αυτόν.
Τα χρόνια πέρασαν  και το 1990 σε ένα δείπνο στον Καναδά της είπε: Έχουμε τρία χρόνια που το παλεύουμε, μήπως να αρχίσουμε να βγαίνουμε ραντεβού? Και φυσικά αυτή ήταν και η αρχή  που κατέληξε  στον γάμο τους στις 12 Σεπτεμβρίου το 1991 στο  Hotel de Crillon στο Παρίσι.
Η οικογένεια μεγάλωσε με τον ερχομό του Jett που γεννήθηκε το 1992 και της Ella Blue που γεννήθηκε το 2000. Ο ξαφνικός θάνατος όμως του μεγάλου του γιου από ανακοπή καρδιάς στις 1/2/ 2009 τους άφησε με μια ανοικτή πληγή που δύσκολα μπορεί να κλείσει.  Ο John είχε μια ιδιαίτερα στενή  σχέση με τον γιο του και τον έπαιρνε μαζί του, όπου και να πήγαινε .
Μετά από μια τραγική περίοδο που πέρασαν, η τύχη τους χαμογέλασε και τους έστειλε ένα μικρό θαύμα-μιας και η Kelly έχει ακουμπήσει την ηλικία των 47. Ένα αγοράκι ονόματι Benjamin που γεννήθηκε  τον Νοέμβριο του 2010. Τώρα το φωτεινό χαμόγελο επέστρεψε πάλι στα πρόσωπα τους. Για πάμε να ρίξουμε μια ματιά στον σύνθετο χάρτη της σχέσης τους.
Για ακόμη μια φόρα θα επισημάνω την έλλειψη πραγματικής ώρας γέννησης της Kelly Preston (13 October 1962 Honolulu, Hawaii),γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα να αναλύσουμε μόνο τις όψεις που δημιουργούνται και όχι την οικοθεσία.
travolta-preston_comp
Ο composite Ήλιος στον σύνθετο δημιουργεί πραγματικά κάποιες δύσκολες όψεις, που μας επισημαίνουν ότι η σχέση δεν είναι τόσο ανάλαφρη και εύκολη. Η αντίθεση του με την Σελήνη χρειάζεται πραγματικά την προσπάθεια και των δύων μελών για να βλέπουν πάντα με κατανόηση και την πλευρά του άλλου. Η  διαφωνία τους πάνω σε ορισμένα θέματα πολλές φόρες θα  τους συμφιλιώνει γιατί θα βλέπουν ότι δρουν αλληλο-συμπληρωματικά ο ένας με τον άλλο. Θα υπάρχουν στιγμές όμως, που αυτή η σύγκρουση ανάμεσα στο συναίσθημα και την ανάγκη έκφρασης θα δημιουργούν ένα αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ τους.
Η σύνοδος του με τον Κρόνο επίσης, έρχεται να μας επιβεβαιώσει ότι μπορεί στην αρχή ή και κατά περιόδους να αισθάνονται περιορισμένοι και εγκλωβισμένοι μέσα στην σχέση με κάποιο τρόπο γιατί ίσως έπρεπε να εστιάσουν από κοινού σε πιο «βαριά» θέματα όπως η ανατροφή των παιδιών. Ενδεικτική είναι όμως για την βιωσιμότητα της σχέσης μέσα στον χρόνο και την αντοχή  στις δυσκολίες γιατί βοηθά στην αμοιβαία ωρίμανση και στην υπεύθυνη στάση απέναντι στην ζωή. Σε συνέντευξη του ο Travolta επισήμανε τα εξής: «Όταν έχεις παιδιά πρόκειται για μια βιολογική αγάπη που σε απορρόφα. Υπάρχει μια σιωπηλή συμφωνία με την Kelly  του στυλ Ok, τα παιδιά  πάνω  απ’ όλα και εμείς δεύτεροι. Μερικοί γονείς ίσως διαφωνούν, αλλά εμείς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε άλλο τρόπο.»
Συνεχίζοντας με την composite Σελήνη και την αντίθεση της με τον Ερμή ξεχωρίζουμε ότι  ίσως να υπάρχει μια διάσταση ανάμεσα στον τρόπο που αισθάνονται και στον τρόπο που εκφράζονται. Τα συναισθήματα μπλέκονται με την κρίση και αυτό ίσως προκαλέσει δυσχέρεια στην μεταξύ τους επικοινωνία. Η ίδια όψη όμως, μπορεί να προάγει και την συνεργασία ανάμεσα στα μέλη μέσα από την βαθιά αμοιβαία κατανόηση και στο τέλος να διαπιστώσουν ότι οι απόψεις τους  είναι συμπληρωματικές σε σχέση με του άλλου. Όπως και το τετράγωνο με τον Άρη που παρότι είναι μια ισχυρή όψη που εκλύει θυμό και φέρνει διαπληκτισμούς,  αν διοχετευτεί στο σεξουαλικό πεδίο –οπού εδώ είναι υψηλό- μπορεί να μετατρέψει την απεριόριστη σεξουαλική ενέργεια και ορμή σε εποικοδομητική.
Το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα μας προϊδεάζει για μια  απογειωτική σχέση που συνδυάζει ευαισθησία, συναίσθημα, όνειρα ,συμπόνια και τρυφερότητα. Κύριο χαρακτηριστικό της η διαισθητική και συναισθηματική απόχρωση που υπάρχει στην σχέση. Σίγουρα όμως τα συναισθήματα εδώ ρέουν έντονα και σε βάθος. Η κτητικότητα, η ζήλια και η κυριαρχία έχουν λόγο ενώ είναι ικανά να φέρουν συναισθηματική κάθαρση και ανανέωση.
O composite Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο, αν και μας μιλά για μια κάπως περιοριστική έως και απαισιόδοξη νότα όσον αφόρα την μεταξύ τους επικοινωνία, μπορεί να εισάγει την μεθοδικότητα, την σοβαρότητα, την λεπτομέρεια και να προάγει την ικανότητα να συγκεντρώνουν την σκέψη τους και να συζητούν το οποιοδήποτε θέμα. Αρκεί βέβαια να ξεπεράσουν τον «σκόπελο» του τετραγώνου με τον Άρη αφού ο υπερβολικός παρορμητισμος που εμπεριέχει, οδηγεί σε αυστηρή κριτική και πρόκληση απέναντι στις ιδέες του άλλου, με αποτέλεσμα συχνούς διαξιφισμούς και λογομαχίες.
Βέβαια το υποστηρικτικό τρίγωνο του Δια έρχεται να σώσει την κατάσταση και να δώσει την αισιόδοξη προοπτική και την πλατιά κατανόηση για αρμονική επικοινωνία και αμοιβαία πνευματική ανάπτυξη. Δεύτερο χέρι βοήθειας απλώνεται και από την όψη με τον Πλούτωνα (τρίγωνο) όπου βοηθά να φτάσουν στο «μεδούλι» της κάθε υπόθεσης που τους απασχολεί  και να διεισδύσουν ακόμη και στις  πιο αθέατες πτυχές τόσο του συντρόφου τους όσο και του εαυτό τους.
Ο composite Δίας σε τετράγωνο με την Αφροδίτη δημιουργεί δυο συντρόφους που απολαμβάνουν να είναι μαζί, να γελούν, να διασκεδάζουν και να βγαίνουν έξω. Επίσης, τα άτομα έχουν την τάση να είναι υπεραισιόδοξα, να δίνουν υπερβολική ελευθερία ο ένας στον άλλο και να έχουν μια πιο ανεκτική συμπεριφορά απέναντι στις αδυναμίες του άλλου. Το σκηνικό πλαισιώνει και το πέπλο του Ποσειδώνα (αντίθεση) που ρίχνει αρκετό ιδεαλισμό και ρομαντισμό στην σχέση, με κίνδυνο όμως να την  σκεπάσει με εξιδανικεύσεις και  ψευδαισθήσεις.
Την πραγματική δύναμη βέβαια, η πορεία του ζευγαριού την αντλεί από την όψη με τον Κρόνο ( τρίγωνο). Πρόκειται για μια παρά πολύ τυχερή όψη γιατί τα άτομα μπορούν και θέτουν ρεαλιστικούς στόχους και μέσα από πειθαρχία  καταφέρνουν να βρουν την κατάλληλη  οδό που τους οδηγεί ακόμη και στο να «κινήσουν» βουνά μαζί. Όπως επίσης και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που τους βοηθά να φτάσουν στην έκσταση και στην επιτυχία. Οι επεκτάσεις και οι εξερευνήσεις, τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και σε υλικό, τους επιτρέπει να μεταμορφώσουν τις ζωές τους ευεργετικά.
Η Kelly θα πει για τον γάμο τους: «Πρέπει να συνεχίσεις να δημιουργείς σε έναν γάμο. Εμείς μιλάμε για τα πάντα. Μεγαλώνουμε και αλλάζουμε μαζί γιατί τίποτα δεν μένει σταθερό. Πρέπει να προσπαθείς να εξελίσσεσαι.»
Filokseno**
Πηγή:astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου