Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι ο Τζιμπούρ



Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του, φορώντας την «ερυθρόλευκη» φανέλα μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια! Από το βράδυ της...



Πέμπτης είχε ξεσπάσει η φημολογία ότι ο Αλγερινός επιθετικός είχε προχωρημένες επαφές του Τζεμπούρ με τους ανθρώπους των "ερυθρολεύκων" αλλά παρά τις αρχικές διαψεύσεις τελικά αποδείχθηκε αληθινή...


Η χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους φέρεται να είναι το σημείο που "κολλούσε" η συμφωνία τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο τελικά οι "ερυθρόλευκοι" τα βρήκαν σε όλα με τον Τζιμπούρ και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για έξι μήνες, ενώ το καλοκαίρι θα συζητήσουν, για το αν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια.


Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού μπορεί να μην βρισκόταν ο επιθετικός, αλλά δεν θα μπορούσαν να μην "χτυπήσουν" τον "τρομοκράτη", από την στιγμή, μάλιστα που αποτελούσε ξένο σώμα για την ΑΕΚ.


Ερωτηματικό, βέβαια, αποτελεί πως σκέφτεται να αξιοποίησει τον Τζιμπούρ ο Βαλβέρδε, αφού στην ενδεκάδα θα χρειαστεί να τον χωρέσει με τους Μιραλάς και Πάντελιτς, την ίδια ώρα που θέση διεκδικούν και οι Ριέρα, Ρόμενταλ, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Φουστέρ.Από την άλλη θα πρέπει να αποφασιστεί ποιο θα είναι και το μέλλον του Νέμεθ, μιας και θα πάρει πολύ δύσκολα ευκαιρία.


Πηγή: balla.gr


Filokseno** 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου