Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

"Πειράματα" χωρίς λογική!



Το παιχνίδι της Τετάρτης το έχασε καθαρά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και το πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ! Ο Πορτογάλος τεχνικός, που τον τελευταίο καιρό έφτιαξε ένα αρκετά αξιόμαχο σύνολο και είχε δείξει ότι βρήκε τον κορμό που ήθελε, στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, τα γκρέμισε....



όλα! Έκανε τόσες μαζεμένες αλλαγές, χωρίς λόγο και αιτία. Όταν λέγεσαι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ δεν δικαιούσαι να παρατάς το Κύπελλο και να ρισκάρεις τόσο πολύ σε ένα τόσο δύσκολο ματς. Άλλωστε οι «πράσινοι» δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις εκτός από αυτό και το πρωτάθλημα!

Για πιο λόγο ο Ζεσουάλδο απαξίωσε τόσο τον θεσμό και κατέστρεψε τον κορμό που έχτιζε τόσο καιρό; Δεν μπορεί ο Λάζαρος, 24 ετών παιδί, να παίξει τρία ματς μέσα σε μια εβδομάδα; Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω την εμμονή που έχουν στον ΠΑΟ με τον Μαρίνο. Το παιδί δεν κάνει για βασικός και ειδικά στη θέση που παίζει!

Δε λέω το Κύπελλο είναι η διοργάνωση των ευκαιριών, αλλά μιλάμε για ένα ματς με την ΑΕΚ, το πρώτο μπροστά στο κοινό σου μετά την ανάκαμψη και τις συνεχόμενες τιμωρίες και κατεβάζεις την ομάδα έτσι; Θες να δώσεις ευκαιρίες, το δέχομαι και το επικροτώ. Βάλε τον Μαυρία μέσα, αυτός χρειάζεται τέτοια κίνητρα, όχι ο Καραγκούνης, που έτσι κι αλλιώς τον έχεις ξεχασμένο τόσο καιρό!

Και εγώ στο μάνατζερ έναν πιτσιρικά θα έβαζα μέσα, όχι τον Καραγκούνη, που τον έχω για τελευταία λύση στο χώρο του κέντρου. Τον αγαπάμε, τον λατρεύουμε τον Καραγκούνη, που συνέβαλε τα μέγιστα για το Ελληνικό EURO, αλλά πλέον δεν μπορεί. Περπατάει όλη την ώρα και το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι πώς να πέσει να πάρει κανένα φάουλ!

Ήταν το πρώτο παιχνίδι που ο 64χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού, δε διαχειρίστηκε σωστά από τον πάγκο. Ενώ σήκωσε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο Κατσουράνη και Λάζαρο, σωστά αφού έβλεπε ότι η ομάδα του έχανε δυνάμεις και μέτρα, τους έβαλε στο 70’, αφήνοντας τους 25 λεπτά να κάνουν ζέσταμα, ενώ από την άλλη ο Χιμένεθ έδινε ρεσιτάλ!

Κρίμα, γιατί είχε αρχίσει να κερδίζει πολλούς στο «τριφύλλι» ο Φερέιρα. Μετά το ματς με την ΑΕΚ όμως άρχισε η έντονη κριτική και για αυτόν και μια τέτοια εξέλιξη, μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα του Παναθηναϊκού.



Filokseno**
 Πηγή: sportsecrets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου