Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Δέκα λεπτά σεξ είναι αρκετά...



Έναν από τους πιο παρεξηγημένους μύθους για το σεξ γκρεμίζει νέα έρευνα που αποκαλύπτει ότι τα 10 λεπτά είναι αρκετά για την ερωτική απόλαυση.

Σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν πολλοί - διάσημοι και μη - και όσα βλέπουμε στο σινεμά και στην τηλεόραση, οι ερωτικές συνευρέσεις που διαρκούν... ώρες ολόκληρες, πέραν του ότι τις περισσότερες φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν προσφέρουν καμία ουσιαστική ευχαρίστηση.

Οι σεξολόγοι της αμερικανικής Εταιρείας Σεξοθεραπείας και Έρευνας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα 10 λεπτά είναι ένας απολύτως ικανοποιητικός χρόνος για να προσφέρει ευχαρίστηση στο ζευγάρι.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι με τη μελέτη τους αυτή θέλησαν να βοηθήσουν τα ζευγάρια να μην απογοητεύονται όταν βλέπουν στην τηλεόραση σίριαλ όπως το «Sex and the City» και «Νοικοκυρές σε απόγνωση», στα οποία οι ήρωες (και κυρίως οι ηρωίδες) αναφέρονται συχνά σε νύχτες ατελείωτου σεξ που κρατάει ώρες.

«Ελπίζουμε ότι η έρευνά μας θα καταρρίψει τους μύθους και θα ενθαρρύνει άνδρες και γυναίκες με ρεαλιστικά στοιχεία» δήλωσαν οι δύο επιστήμονες με αφορμή τη δημοσίευση της δουλειάς τους στο «Journal of Sexual Μedicine».

Η έρευνα συμπίπτει με την αύξηση του αριθμού των ζευγαριών στις Ηνωμένες Πολιτείες που παραπονιούνται για την ποιότητα της ερωτικής ζωής τους, όπως προκύπτει από στοιχεία των συμβούλων γάμου και των σεξοθεραπευτών.

Από πρόσφατη έρευνα προκύπτει επίσης ότι οι περισσότερες παντρεμένες γυναίκες προτιμούν να κοιμηθούν, να διαβάσουν ένα βιβλίο ή να παρακολουθήσουν τηλεόραση αντί να κάνουν σεξ.

Filokseno** 

 Πηγή: 24wro.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου