Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Μόνο Ολυμπιακός για Μιραλάς


Ο μάνατζερ του Μιραλάς με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Παναθηναϊκό ενώ επανέλαβε την πεποίθηση του ότι τελικά θα βρεθεί λύση στο ζήτημα της μεταγραφής του παίκτη στον Ολυμπιακό.


Ο Κέβιν Μιραλάς είναι το μοναδικό θέμα που έχει μείνει ανοικτό στον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών. Οι ερυθρόλευκοι διατηρούν το δικαίωμα να πληρώσουν τη ρήτρα και να αποκτήσουν τον παίκτη μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, το γεγονός όμως ότι αυτό δεν έχει συμβεί τροφοδοτεί κάθε είδους σενάρια, ακόμη και για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη.

Ωστόσο ο μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστιάν Ενροτό, με δηλώσεις του στην «Sportday», θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Όχι δεν υπάρχει κάτι με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε το έχουμε πει ότι ο Κέβιν θα μείνει στον Ολυμπιακό», είπε ο μάνατζερ του Βέλγου για να συνεχίσει: «Θα βρεθεί λύση και ο Κέβιν θα συνεχίσει στην ομάδα του».

Στο μεταξύ ο ίδιος ο Βέλγος άσος σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» στο άκουσμα των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, φέρεται να είπε: «Στην Ελλάδα για μένα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση».

Filokseno** 

 Πηγή: 24wro.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου