Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Απέρριψε νέα πρόταση της Τσέλσι για Τόρες, σενάρια για Νιάνγκ

Εκμεταλλευόμενη τη δεινή οικονομική θέση που βρίσκεται η Τσέλσι έκανε προσπάθεια να πάρει τον Φερνάντο Τόρες από τη Λίβερπουλ, αλλά... όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα έλαβε αρνητική απάντηση από τους “κόκκινους”. 

“Η Τσέλσι έκανε προσφορά για τον Φερνάντο, η οποία απερρίφθη. Ο παίκτης δεν είναι προς πώληση”, δήλωσε εκπρόσωπος των “κόκκινων” στο “BBC Sport”. Τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης άγγιζαν ένα ποσό ανάμεσα σε 35 και 40 εκατομμύρια λίρες, τα οποία δεν αποτέλεσαν δέλεαρ για τη διοίκηση της Λίβερπουλ.
Είναι η δεύτερη φορά που οι “μπλε” καταθέτουν πρόταση για τον Ισπανό επιθετικό, αφού και τον περασμένο Μάιο είχαν προσπαθήσει να τον πάρουν στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Τη Δευτέρα εκπνέει η διορία για τις χειμερινές μεταγραφές, αλλά οι Λονδρέζοι δεν μπόρεσαν να κάνουν την κίνηση-ματ που επιθυμούσαν.
Η περίπτωση του Τόρες δεν είναι η μόνη που απασχολεί τους ανθρώπους της Τσέλσι, αφού σε εξέλιξη βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ. Ο Κάρλο Αντσελότι αναζητά εναγωνίως παίκτες που θα γεμίσουν το ρόστερ, αφού οι συνεχείς τραυματισμοί βασικοί παικτών του έχουν στοιχίσει. Βρίσκεται ήδη στο -10 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η μάχη για τον τίτλο δείχνει να είναι χαμένη.
Όσον αφορά τη Λίβερπουλ μετά το ναυάγιο της περίπτωσης Λουίς Σουάρεζ φαίνεται ότι ένας από τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους είναι ο Μαμαντού Νιάνγκ, ο οποίος μόλις τον περασμένο Αύγουστο μετακόμισε στη Φενέρμπαχτσε από τη Μαρσέιγ.
Μετρά 9 γκολ σε 15 εμφανίσεις με τη φανέλα των Τούρκων και δηλώνει ενθουσιασμένος από το ενδεχόμενο να μετακομίσει στους "κόκκινους". Όπως τόνισε άλλωστε: "Όλοι γνωρίζουμε τον ύμνο του Kop. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα, ειδικά στην ηλικία μου (σ.σ 31 ετών), αλλά εξαρτάται κατά πολύ από την ομάδα μου", ήταν τα λόγια του Σενεγαλέζου επιθετικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου