Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του στο Facebook


Η ιστορία αγάπης ενός Έλληνα αστυνομικού με συνάδελφό του από τη Σερβία...


Μια καλοκαιρινή φωτογραφία από τη Λευκάδα ήταν η αφορμή να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας που «εξαφάνισε» τα 1.100 χλμ. που χωρίζουν την Αθήνα από το Βελιγράδι και ένωσε έναν Έλληνα αστυνομικό και μια συνάδελφό του από το Βελιγράδι.


«Περίμενα κάθε βράδυ να τελειώσω από τη βάρδιά μου και να πάω σπίτι μου για να μπω στο Facebook» λέει στην εφημερίδα Espresso ο Διαμαντής.

«Το πρώτο βήμα έγινε από τη Νατάσσα. Είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και είχε κάποιες φωτογραφίες από τη Λευκάδα. Έτυχε να έχω και εγώ κάποιες ίδιες φωτογραφίες με τα ίδια ακριβώς τοπία. Οι φωτογραφίες αυτές ήταν η βάση πάνω στην οποία κτίστηκε η πρώτη μας διαδικτυακή επαφή».

Η πρώτη τους online επαφή έγινε το περασμένο καλοκαίρι, και επί τρεις μήνες συνομιλούσαν καθημερινά.

Ο έρωτας που άναψε στις καρδιές τους μηδένιζε καθημερινά τα χιλιόμετρα που τους χώριζαν.

«Ένα βράδυ, αφού είπαμε καληνύχτα, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να τη γνωρίσω από κοντά. Το επόμενο πρωί έφυγα για Βελιγράδι» λέει ο Έλληνας αστυνομικός ενώ προσθέτει πως την πρώτη φορά που την είδε του κόπηκε η ανάσα.

Η Νατάσσα ανταποκρίθηκε στα αισθήματά του και λίγους μήνες αργότερα ήρθε και η πρόταση γάμου. Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης στο Βελιγράδι μέσα στο τρέχον έτος.

Filokseno**

 Πηγή: 24wro.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου