Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Ανοιχτή Τούμπα λόγω απεργίαςΤο ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού με οπαδούς στο πλευρό του είναι πολύ πιθανό, εάν ευσταθούν οι φήμες που κάνουν λόγο για νέα απεργία των δικηγόρων.


Η εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων του αγώνα Ολυμπιακού Βόλου – ΠΑΟΚ αναβλήθηκε λόγω της απεργίας των δικηγόρων της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί η εκδίκαση της υπόθεσης στην επόμενη τρίτη.Σε περίπτωση που οι φήμες που κάνουν λόγο για νέα απεργία των δικηγόρων την Δευτέρα και την Τρίτη τότε είναι πολύ πιθανό ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί έχοντας γεμάτες τις κερκίδες της Τούμπας, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στη χθεσινή εκδίκαση της απόφασης, προκαλεί εντύπωση η παρέμβαση του νομικού εκπροσώπου του Ολυμπιακού, κ. Γιαννίκου που ζήτησε τον λόγο, αν και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο δικαστής δεν του τον απηύθυνε καθώς δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να παρεμβαίνει σε υποθέσεις που δεν τον αφορούν. Βέβαια ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αυτή την κίνηση θέλοντας να δείξει τη σημασία που έχει για αυτόν αυτή η υπόθεση.

Filokseno** 

 Πηγή: 24wro.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου