Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Παίκτης του Άρη ο Καστίγιο!



Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή

Η επιστροφή του Νέρι Καστίγιο στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός!

Μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, ο Άρης κατάφερε να κλείσει τον Μεξικανό επιθετικό.

«Ξέρω που έρχομαι και θα τα δώσω όλα για τον Άρη ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη», υπόσχεται.

Οι «κίτρινοι» πέτυχαν συμφωνία με την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της περιόδου και ο παίκτης αναμένεται στις 9 το βράδυ στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

«Θα τα δώσω όλα για τον Άρη»

«Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης με μεγάλη διάθεση για να παίξω καλό ποδόσφαιρο. Για μένα αποτελεί μία πόρτα που ανοίγει και μου δίνει την δυνατότητα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να δείξω τι μπορώ να πετύχω. Ξέρω σε ποιον σύλλογο έρχομαι και θα τα δώσω όλα για τον Άρη ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη», είναι οι πρώτες δηλώσεις του Καστίγιο ως παίκτης του Άρη.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση (για τους επόμενους έξι μήνες με την μορφή δανεισμού από την Shakhtar Donetsk ) του διεθνή Μεξικανού επιθετικού Nery Alberto Castillo Confalonieri. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 13 Ιουνίου του 1984 και έχει ύψος 1.71. Από το 2000 ως το 2007 αγωνίστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού καταγράφοντας 105 συμμετοχές και σκοράροντας 30 γκολ. Στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Shakhtar Donetsk όπου είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ. Φόρεσε το 2008 σε 7 παιχνίδια την φανέλα της Manchester City, πέρασε από την Dnipro Dnipropetrovsk (3 συμ.), ενώ φέτος με την φανέλα της Chicago Fire είχε φέτος 12 συμμετοχές. Είναι 21 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Μεξικό και έχει πετύχει 6 γκολ. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται σήμερα το βράδυ στις 9 στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης». 


Πηγή: sport.fm.gr

Filokseno**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου