Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ωρα για τα αστέρια!

Ωρα για τα αστέρια!

ΜΟΝΑΚΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΑΤΟΣ
Αναμονή τέλος. Εκατόν τριάντα οκτώ ημέρες μετά το 2-0 επί του Ηρακλή και τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας Ελλάδας στις 11 Απριλίου η ομάδα του Παναθηναϊκού θα μάθει σήμερα (7 μ.μ.) τις αντιπάλους της στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.....

Στη χλιδάτη αίθουσα του «Γκριμαλντί Φόρουμ» του γενικότερα χλιδάτου Μονακό η νέα σεζόν των ευρωπαϊκών Κυπέλλων μπαίνει στο σοβαρό της στάδιο. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα κάνει τον απολογισμό της προηγούμενης σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ που ολοκληρώθηκε με τη στέψη της Ιντερ στον τελικό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου (2-0).

Θα απονείμει τα βραβεία του καλύτερου τερματοφύλακα, του καλύτερου αμυντικού, του καλύτερου μέσου, του καλύτερου επιθετικού και του καλύτερου γενικώς ποδοσφαιριστή της διοργάνωσης και στο ενδιάμεσο κάθε βράβευσης, αν τηρηθεί η διαδικασία της περασμένης σεζόν, θα γίνεται η κλήρωση ενός γκρουπ δυναμικότητας και η τοποθέτηση των ομάδων σε αυτό σε έναν από τους οκτώ ομίλους.
Θυμίζουμε ότι η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει οκτώ γκρουπ των τεσσάρων ομάδων, με μία ομάδα από κάθε γκρουπ δυναμικότητας σε έκαστο και ότι την πρόκριση για τους «16», έπειτα από τις έξι αγωνιστικές των εντός και εκτός έδρας παιχνιδιών σε μορφή πρωταθλήματος, παίρνουν οι πρώτες δύο ομάδες στη βαθμολογία.

Η προτελευταία κάθε γκρουπ συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ στη φάση των «32» αυτής της διοργάνωσης και η τελευταία ολοκληρώνει πριν βγει το έτος την ευρωπαϊκή της παρουσία για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.
Θυμίζουμε επίσης ότι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν γίνεται να συνυπάρξουν ομάδες από την ίδια χώρα στο ίδιο γκρουπ, δηλαδή δεν γίνεται να βρεθούν μαζί η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκονται σε διαφορετικά γκρουπ δυναμικότητας.
Το πρόγραμμα του διημέρου στο Μονακό θα συνεχιστεί με την κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (δώδεκα όμιλοι των τεσσάρων ομάδων) που θα αρχίσει αύριο στις 2 μ.μ. με την ελπίδα μας να περιλαμβάνει και τις τρεις εναπομείνασες εκπροσώπους μας (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρης) στη διοργάνωση και θα ολοκληρωθεί το βράδυ (στις 9.45) της ίδιας μέρας με τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Ιντερ και την Ατλέτικο Μαδρίτης (κάτοχος του τροπαίου του Γιουρόπα Λιγκ) στο «Λουί Ντε», γήπεδο της Μονακό.
ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - ΤΑ  ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ:
Α’ ΓΚΡΟΥΠ
Ίντερ
Μπαρτσελόνα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τσέλσι
Άρσεναλ
Μπάγερν
Μίλαν
Λιόν
Β’ ΓΚΡΟΥΠ

Βέρντερ Βρέμης
Ρεάλ
Ρόμα
Σαχτάρ
Μπενφίκα
Βαλένθια
Μαρσέιγ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γ’ ΓΚΡΟΥΠ
Τότεναμ
Ρέιντζερς
Άγιαξ
Σάλκε
Βασιλεία
Μπράγκα
Κοπεγχάγη
Σπαρτάκ Μόσχας
Δ’ ΓΚΡΟΥΠ
Χάποελ Τελ Αβίβ
Τβέντε
Ρούμπιν Καζάν
Κλουζ
Παρτιζάν
Μπούρσασπορ
Οσέρ
Ζίλινα

sentragoal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου