Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Νέα τραγωδία στην Πολεμική Αεροπορία



Θρήνος για το νεκρό πιλότο

Ιδιαίτερα κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 36χρονου χειριστή της Πολεμικής Αεροπορίας που τραυματίστηκε σοβαρά στη σύγκρουση δύο F-16 νοτιοδυτικά της Κρήτης. Τις πρωινές ώρες αναμένεται να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται από χθες.

Από το πλευρό του 36χρονου Σμηναγού, σύμφωνα με το Cretalive, δεν λείπουν οι συγγενείς του και ιδιαίτερα η σύζυγός του που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο χειριστής είχε εκπαιδευτεί στα μαχητικά F-16 στην Αμερική ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει χειριστής Α7 Βομβαρδιστικών στα Χανιά.

Ο δεύτερος τραυματίας, εκπαιδευόμενος Ανθυποσμηναγός, έχει κατάγματα στα κάτω άκρα και στον αυχένα αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. 

Η νέα τραγωδία συγκλονίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις που θρηνούν έναν πιλότο. Πρόκειται για τον χειριστή του μονοθέσιου αεροσκάφους, το οποίο συγκρούστηκε με διθέσιο χθες το μεσημέρι δυτικά της νήσου Χρυσή, κοντά στην Κρήτη. 

Αργά το απόγευμα έφτασε στο Ηράκλειο με C130 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ. Βενιζέλος ο οποίος και συμμετείχε σε σύσκεψη με τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Οι γιατροί τον ενημέρωσαν για την κρισιμότητα της κατάστασης του Σμηναγού που βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, ο οποίος έπαθε τρεις φορές ανακοπή αλλά «είναι παλικάρι αφού κατάφερε να ανανήψει και στις τρεις», όπως είπε ο γιατρός του.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου