Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Μέγα πάθος για την πρόκριση!

Την υπεράσπιση του 1-0 της Τούμπας έχει ως στόχο ο ΠΑΟΚ στον αποψινό (21:45-Conn-X TV, ΝοvaΣΠΟΡ FM 94.6) δεύτερο αγώνα των πλέι οφ του Europa League κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (21:45-Conn-X TV, ΝοvaΣΠΟΡ FM 94.6).
Στον «Δικέφαλο του Βορρά» υπάρχει μεγάλο πάθος και πίστη για την πρόκριση. Περίπου 2.500 φίλοι της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη θα βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη.

Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) δίνει σημαντικό αβαντάζ στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέχει 90 λεπτά από την πρόκριση και όπως τόνισε και ο Παύλος Δερμιτζάκης στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου «αυτό που μετράει είναι η πίστη και όχι το μπάτζετ». Ο «Φενέρ» δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και στην ομάδα υπάρχει ήδη μεγάλη πίεση, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Παύλος Δερμιτζάκης, σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τους Κρέσιτς, Μπουσαϊντό, Κοντρέρας, Μαλεζά, Λίνο, Σορλέν, Γκαρσία, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Βιεϊρίνια και Μουσλίμοβιτς. Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Πάολο Ταλιαβέντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου