Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

AEK- Νταντί Γ. (21:00, NovaSports 1)

Έτοιμη να βάλει… happy end στην περιπέτεια που προηγήθηκε με την έδρα και να «σφραγίσει» την είσοδό της στους ομίλους του Europa League είναι η ΑΕΚ!


Με τις πόρτες του γηπέδου «Καραϊσκάκη» κλειστές, αλλά την πόρτα της πρόκρισης «ορθάνοιχτη» μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, η «Ένωση» αντιμετωπίζει τη Νταντί Γ. και θέλει να ολοκληρώσει με μια ακόμα νίκη τη «δουλειά» που ξεκίνησε στη Σκωτία.

Ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα κρατάει τον Νίκο Λυμπερόπουλο εκτός αποστολής και φυσικά εκτός ενδεκάδας, ενώ σε αυτή βρίσκεται -για πρώτη φορά από την αρχή- ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ!

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.


*Παρών στις εξέδρες και ο Φερνάντο Σάντος, με τον προπονητή της Εθνικής να συνοδεύεται από τον συνεργάτη του, Ζήση Βρύζα

*Σουρεαλιστική η εικόνα στην είσοδο των δύο ομάδων για προθέρμανση -με τη... γηπεδούχο ΑΕΚ να αποδοκιμάζεται από τους περίπου 250 Σκωτσέζους που βρίσκονται στο γήπεδο και τους ίδιους να αποθεώνουν τη Νταντί, όταν πατάει τον αγωνιστικό χώρο!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Γεωργέας, Γιάχιτς, Μανωλάς, Λαγός, Μάκος, Ντιόπ, Καφές, Λεονάρντο, Σκόκο, Τζιμπούρ

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Πίτερ Χιούστον): Πέρνις, Ντίλον, Ντίξον, Κόνγουεϊ, Σκοτ Ρόμπερτσον, Κανταμαρτέρι, Ντέβιντ Ρόμπερτσον, Μπουάμπεν, Γκομίς, Κένεθ, Γουότσον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου