Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Το σημερινό κουπόνι

Οι ομάδες που διαθέτουν το πλεονέκτημα της έδρας υπερέχουν στους περισσότερους αγώνες του σημερινού προγράμματος, όμως οι τιμές σε κάποιες περιπτώσεις είναι χαμηλές και θέλει προσεκτικές επιλογές κυρίως στους αγώνες Κυπέλλου... Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr.

Σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της ημέρας η Γουέστ Χαμ θα υποδεχτεί την Μπέρμιγχαμ με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την είσοδο τους στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Το πρόγραμμα ανοίγουν δύο αναμετρήσεις από ασιατικό κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ. Η Β. Κορέα παίζει με την ομάδα των Ην. Αραβικών Εμιράτων και είναι το φαβορί σε αποδόσεις κοντά στο 2.20, ενώ στο Ιράκ - Ιράν υποχώρησε σε αρκετές εταιρείες η τιμή του διπλού ακόμα και στο 2.15.

Ανοιχτό το ματς της Γουέστ Χαμ με την Μπέρμιγχαμ, αφού και οι δύο θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το εισιτήριο στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ.

Η Γουέστ Χαμ άνοιξε φαβορί στο 2.20, όμως η Μπέρμιγχαμ μόνο ακίνδυνη δεν μπορεί να θεωρηθεί.Από τα μεγάλα φαβορί της ημέρας η Χάντερσφιλντ σε αποδόσεις κοντά στο 1.55 με αντίπαλο την Πλίμουθ που δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα για τους γηπεδούχους. Πιέστηκε στο 1.90 το διπλό της Σουθάμπτον που έρχεται από διαδοχικές επιτυχίες, αλλά και η Ολνταμ αναμένεται να παλέψει σκληρά με σύμμαχο την έδρα.

Υποχωρεί στο 1.85 το διπλό της Ρόδεραμ καθώς η γηπεδούχος Στόκπορτ απογοητεύει ειδικά στον αμυντικό τομέα. Δεν είναι εύκολες οι αναμετρήσεις της Μπρίστολ Ρόβερς με την Γουόλσολ και της Πιτέρμπορο με την Μπρέντφορντ, ενώ δέχτηκε κάποιες πιέσεις προς το 2.30 ο άσος της Τορκί που υποδέχεται την ανεβασμένη Κρου.

Στην Κόνφερενς υπερέχει η Ντάρλινγκτον και δέχτηκε πιέσεις το διπλό της Νιούπορτ μιας και η Τάμγουορθ παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες. Προβάδισμα διαθέτει η γηπεδούχος Κιντερμίνστερ, ενώ σημαντικές δυσκολίες παρουσιάζουν οι άλλες αναμετρήσεις της αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ορισμένα παιχνίδια από το Κύπελλο Σκωτίας, όπου το μεγάλο φαβορί είναι η Ντανφέρμλιν, ενώ προβάδισμα διαθέτουν και οι γηπεδούχοι Χαρτς, Κουίν Οφ Σάουθ και Φόλκερκ, όμως πάντα θέλει αυξημένη προσοχή σε αγώνες αυτού του είδους.


Filokseno** 
 Πηγή:http://www.kingbet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου