Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

«Κούρσα» για την πρώτη 3D ταινία πορνό


Μετά την επιτυχία του Avatar, η βιομηχανία του πορνό ρίχνεται στην αγκαλιά της… τεχνολογίας, αφού τουλάχιστον τρία στούντιο βρίσκονται σε αγώνα δρόμου για την πρώτη τρισδιάστατη ερωτική ταινία. Το ντεμπούτο της αναμένεται την άνοιξη του 2011.


Ο Ιταλός σκηνοθέτης Τίντο Μπρας έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα είναι παραγωγός σε ένα 3D ριμέικ της ερωτικής του ταινίας Καλιγούλας, η οποία προβλήθηκε το 1979.

Την ίδια ώρα, η αμερικανική εταιρεία Hustler, γυρίζει σε τρεις διαστάσεις μια πορνογραφική παρωδία του Avatar, τιμής ένεκεν στην ταινία που άνοιξε την αυλαία του τρισδιάστατου κινηματογράφου.

Νικητής της «ροζ κούρσας» θα μπορούσε να αναδειχθεί ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Σαν, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει στο Χονγκ Κονγκ τα γυρίσματα της ταινίας «3D Sex and Zen: Extreme Ecstacy» (Το 3D Σεξ και το Ζεν: Ακραία Έκσταση).

«Δεν νομίζω ότι μπορούν να μας νικήσουν» δήλωσε ο ίδιος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Αυτό είναι το μέλλον της βιομηχανίας κινηματογράφου. Είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα σε τρεις διαστάσεις» πρόσθεσε.

Παραδέχτηκε πάντως ότι οι τεχνικές απαιτήσεις του τρισδιάστατου σινεμά δημιουργούν επιπλέον προκλήσεις, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους πρωταγωνιστές του.

Μεταξύ άλλων, οι κάμερες τρισδιάστατης λήψης απαιτούν ισχυρότερο φωτισμό και δεν είναι τόσο ευέλικτες στο χώρο όσο οι συμβατικές.

Η 22χρονη πρωταγωνίστρια Σαόρι Χάραν ομολογεί ότι κουράζεται στα γυρίσματα. «Πρέπει να δουλεύω πιο σκληρά για να μην απογοητεύσω το κοινό» σχολίασε.

Η ταινία θα κάνει ντεμπούτο το Μάιο σε κινηματογραφικές αίθουσες της Ασίας, της Ευρώπης και των ΗΠΑ, ενώ το τρισδιάστατο DVD προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει λίγους μήνες αργότερα.

TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου