Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

6χρονη έπεσε από 37ο όροφο πολυκατοικίας


Μία εξάχρονη έπεσε από τον 37ο όροφο πολυκατοικίας όπου διέμενε και έχασε τη ζωή της, την ώρα που οι γονείς της απουσίαζαν........

Μία εξάχρονη έχασε σήμερα τη ζωή της πέφτοντας από τον 37ο όροφο του κτιριακού συγκροτήματος όπου διέμενε στο Χονγκ Κονγκ μαζί με τους γονείς της, οι οποίοι εκείνοι την ώρα απουσίαζαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.
Το κορίτσι έπεσε στο κενό από το παράθυρο της κουζίνας, όπου βρέθηκε έχοντας σκαρφαλώσει στον κάδο απορριμμάτων, την ώρα που ο πατέρας της βρισκόταν στη δουλειά του και η μητέρα της ψώνιζε σε γειτονικό σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με το δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό RTHK.
Αρχικά το κορίτσι "προσγειώθηκε" σε μία απλώστρα ρούχων στο μπαλκόνι διαμερίσματος τέσσερις ορόφους πιο κάτω και άρχισε να καλεί σε βοήθεια αλλά στη συνέχεια έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε προτού προλάβουν να βοηθήσουν οι γείτονες.
Ερευνες αποδεικνύουν ότι οι περισσότεροι γονείς στο Χονγκ Κονγκ έχουν αφήσει κάποια στιγμή μόνα στο σπίτι τα παιδιά τους.
Οι οργανώσεις πρόνοιας υποστηρίζουν ότι για πολλούς εργαζόμενους γονείς στην πόλη αυτή των επτά εκατομμυρίων είναι απαγορευτικό, από οικονομικής πλευράς, να προσλάβουν κάποιον για τη φροντίδα του παιδιού τους.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου