Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Δεν πάει Αγιά Σοφιά ο ΠΑΟΚ

Δεν πάει Αγιά Σοφιά ο ΠΑΟΚ

Η επίσκεψη αναβλήθηκε λόγω βεβαρημένου προγράμματος

Αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένη  η επίσκεψη στην ιστορική Αγιά Σοφιά, τελικά οι υπεύθυνοι της αποστολής του ΠΑΟΚ έκριναν πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να καταστεί δυνατό καθώς το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας για τους παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένο, και προτιμήθηκε να μην ταλαιπωρηθούν περαιτέρω οι ποδοσφαιριστές........

Στις 20.30 είναι προγραμματισμένη η αποψινή προπόνηση των παικτών του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον τεχνικό, Παύλο Δερμιτζάκη να κάνει πρόβα 11άδας με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς να τίθεται κανονικά στη διάθεση του Έλληνα προπονητή. Σκέψεις για χρησιμοποίηση της τριπλέτας Σαλπιγγίδη – Μουσλίμοβιτς – Βιεϊρίνια στην επίθεση.

Λίγο πριν την έναρξη της βραδινής προπόνησης ο Δερμιτζάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο Σουκρού Σαράτσογλου.

Επιπλέον ο Καβαλιώτης τεχνικός θα δείξει βίντεο στους παίκτες του με αγώνες της Φενερμπαχτσέ με στόχο να τους επισημάνει τα αμυντικά προβλήματα της Τούρκικης ομάδας, η οποία έχει τρεις ήττες στα πέντε τελευταία επίσημα ματς.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου