Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Τα σχήματα του χειμώνα


Τη φετινή σεζόν, θα δούμε μεγάλα ονόματα στις μεγάλες πίστες να συνυπάρχουν ! Ίσως φταίνε τα φεγγάρια? Ίσως φταίει η δύσκολη οικονομική περίοδος?

Μάλλον φταίει το δεύτερο, που ανάγκασε τους επιχειρηματίες να προτείνουν μεγάλες συνεργασίες ώστε τα μαγαζιά τους να γεμίζουν από θαμώνες αλλά ανάγκασε και τους καλλιτέχνες να μην έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε σχέση με τα κασέ τους.

Πάντως ένα είναι σίγουρο…η διασκέδαση!
Μια από τις μεγαλύτερες συνεργασίες τις φετινής σεζόν είναι αυτή της Μαρινέλλας και του Πασχάλη Τερζή, οι οποίοι θα συνυπάρχουν στο νέο νυχτερινό μαγαζί της Ιεράς Οδού “ΑΚΡΟΝ”.

Μια ακόμα μεγάλη συνεργασία είναι αυτή του Δημήτρη Μητροπάνου της Πέγκυ Ζήνα και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, μια ανατρεπτική συνεργασία που θα συνδυάζει το ποπ, το ροκ και το γνήσιο λαϊκό τραγούδι στην Ιερά Οδό από τα τέλη Δεκεμβρίου.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς θα υποδέχονται το κοινό τους στην Ακτή Πειραιώς.

Το TEATRO είναι ένα από τα πρώτα μαγαζιά που θα κάνει πρεμιέρα την φετινή σεζόν με ένα ζευγάρι ταιριαστό και στη ζωή αλλά και στη πίστα και δεν μιλάω για άλλους από τους Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου οι οποίοι θα κάνουν πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου! Στο ίδιο μαγαζί τον Νοέμβριο θα πάρουν την σκυτάλη από το ζευγάρι ο Βασίλης Καρράς και η Έλλη Κοκκίνου.

Από τον Νοέμβριο επίσης θα αρχίσει να εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος στο νυχτερινό μαγαζί Διογένης, ενώ η Έλενα Παπαρίζου ακόμα βρίσκεται σε συζητήσεις.

Ένα ακόμα καλλιτεχνικό ζευγάρι που θα αλλάξει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας είναι η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα υπερθέαμα στο Αθηνών Αρένα.

Come back κάνει η Ειρήνη Μερκούρη στην Θεσσαλονίκη στο νυχτερινό μαγαζί Focus Studio με τον Σταύρο Κωσταντίνου.

Στο Εμπάτη North θα εμφανίζεται ο Αντύπας με τα φοβερά του σουξέ και θα τον πλαισιώνουν ο Πέτρος Ίμβριος και ο Διονύσης Σχοινάς τον οποίο έχουμε καιρό να δούμε στις πίστες.

Σταθεροί είναι ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio αφού έχει υπογράψει για 14 μήνες συμβόλαιο με τον επιχειρηματία του μαγαζιού άλλα και ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Θέα!

Ο Νίκος Βέρτης αφού τελειώσει της εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί ORAMA της Θεσ/νίκης θα ξεκουραστεί και θα αρχίσει από το Πάσχα εμφανίσεις στις αθηναϊκές πίστες.

O Γιάννης Πάριος ακόμα δεν ξέρει αν θα εμφανίζεται κάπου όπως και η Δέσποινα Βανδή και ο Νότης Σφακιανάκης οι οποίοι δεν έχουν κλείσει συμφωνία με κάποιον επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου