Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Μεθυσμένο μάθημα στην Αυστραλία

Την άδεια να διδάσκει έχασε μια καθηγήτρια στην Αυστραλία, η οποία βγήκε με τους μαθητές της, μέθυσε, έκανε σεξ με έναν από αυτούς και το…
ξέχασε
Μια καθηγήτρια από την Αυστραλία έχασε κάθε δικαίωμα να διδάσκει όταν μετά από τρελό μεθύσι συνευρέθηκε σεξουαλικά με έναν 18χρονο μαθητή της.
Η Ainsley Greer Gregson παραβίασε τον κανονισμό, σύμφωνα με την ακροαματική διαδικασία και διαγράφηκε από το σύλλογο καθηγητών.
Όλα ξεκίνησαν όταν η καθηγήτρια συνόδευσε τους μαθητές σε ένα κλαμπ της περιοχής και ενώ σχεδίαζε μετά να κοιμηθεί σε μια συνάδελφο, παρασύρθηκε και άρχισε να… πίνει το ένα ποτό μετά το άλλο με αποτέλεσμα να μεθύσει και να καταλήξει να τα πίνει με τους μαθητές της στο διπλανό πάρκινγκ.
Εκεί έγινε και το μοιραίο με έναν από αυτούς. Όπως η ίδια επικαλέστηκε στην ακρόαση δεν θυμάται να έκανε σεξ με το μαθητή, ο οποίος ανέφερε ότι το γεγονός τον…. συντάραξε συναισθηματικά (κλαίμε όλοι).
Η καθηγήτρια έχασε τη δουλειά, ενώ ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε σοκαρισμένος καθώς η γυναίκα ήταν τύπος και υπογραμμός μέχρι το συγκεκριμένο περιστατικό.
Μάλιστα όπως τόνισε η ίδια δεν επιδίωξε την σεξουαλική επαφή με το νεαρό αγόρι, αλλά απλά το ένα έφερε το άλλο και έγινε ό,τι έγινε, αφού ήταν τόσο ζαλισμένη, που πριν συνευρεθούν, έκανε συνέχεια εμετό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθηγήτρια δίδασκε σε σχολείο περιοχής της πολιτείας της Βικτόρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου