Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» το ματς ΑΕΚ-Νταντί

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» το ματς ΑΕΚ-Νταντί

Επιτέλους βρέθηκε γήπεδο για τον αγώνα

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί τελικά αύριο (21:00) ο αγώνας ρεβάνς της ΑΕΚ με την Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφαλείας, αφού κρίθηκε ακατάλληλο το γήπεδο της Νέας Σμύρνης μετά τους βανδαλισμούς που έγιναν χθες. Η συγκεκριμένη έδρα δηλώθηκε χθες το απόγευμα από την Ενωση ως εναλλακτική λύση, μετά την καταστροφή του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ.......

Πλέον η ΑΕΚ ενημέρωσε την UEFA πως ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Ολυμπιακού, ο οποίος από την αρχή ήταν δεκτικός σε αυτή την προοπτική, και το μόνο που απομένει είναι η έγκριση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς φιλάθλους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρ΄ όλο που ήδη είχε διαθέσει 2.000 εισιτήρια, και έτσι μόνο υποστηρικτές της σκοτσέζικης ομάδας θα βρίσκονται στην εξέδρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Νταντί ασκεί έντονες πιέσεις προς την UEFA για να αναβληθεί ο αγώνας, κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν εκ των πραγμάτων εύκολο να συμβεί, αφού την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου