Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Δύσκολο να γλυτώσει το Αιγάλεω

Στο Γ’ τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας θα αγωνίζεται κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή σεζόν το Αιγάλεω! Ο ιστορικός σύλλογος δεν κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δύσκολα θα γλυτώσει από την «κατρακύλα». 


Η ομάδα των δυτικών προαστίων αναμένει τη σημερινή απόφαση (Δευτέρα 16/8) της αρμόδιας αρχής όπως και οι Καλαμάτα και Πυρσός Γρεβενών ελπίζοντας στην παράταση της σχετικής προθεσμίας. Κάτι τέτοιο δύσκολα όμως θα γίνει αποδεκτό αφού σύντομα θα ξεκινήσει το Κύπελλο Ελλάδας και μέχρι τότε δεν μπορούν να υπάρχουν εκκρεμότητες. 

Η διαφορά του Αιγάλεω από τους άλλους δύο συλλόγους βρίσκεται στο ότι δε θα μπορεί να συμμετάσχει ούτε στη Δ’ Εθνική! Έτσι θα αναγκαστεί να αγωνιστεί στο Γ’ Τοπικό της Αθήνας που αντιστοιχεί σε πέντε κατηγορίες παρακάτω από εκεί που αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν! Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στους φίλους της ομάδας που πριν από λίγα χρόνια έβλεπαν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί στην Α’ Εθνική έχοντας στο ρόστερ της παίκτες όπως οι Αγρίτης, Νικολόπουλος και Ψωμάς. 

Τα όνειρα που έκανε τότε ο Θωμάς Μητρόπουλος για την ομάδα μετατράπηκαν λίγα χρόνια αργότερα σε εφιάλτη και όλοι πλέον στο «Σϊτι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στην απόφαση που αναμένεται επί του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου