Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Θεμέλια πρόκρισης έβαλε ο Άρης

 

Επικράτησε 1-0 της Αούστρια Βιέννης

Πιο… καυτός και από την απίστευτη ζέστη, φάνηκε ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στην Αούστρια Βιέννης. Οι «κίτρινοι» έχοντας δίπλα τους περισσότερους από 20.000 οπαδούς τους έκαναν το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται προκειμένου να προκριθούν στους ομίλους του Europa League.

Επικράτησαν με 1-0 των Αυστριακών με γκολ του Ρουίς στις καθυστερήσεις και μπήκαν στην θέση του οδηγού. Ένα σκορ που αδικεί τους παίκτες του Κούπερ οι οποίοι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά από την στιγμή που μπήκε το γκολ και η άμυνα κράτησε το μηδέν, όλα πήγαν όπως τα ήθελε ο Αργεντίνος προπονητής.

Απόρθητο το Βικελίδης

Εδώ και 42 ολόκληρα χρόνια ο Άρης δεν έχει χάσει εντός έδρας σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι «κίτρινοι» συνέχισαν το εντυπωσιακό αυτό σερί και αν τελικά καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, το «Βικελίδης» μπορεί να αποδειχθεί το μεγάλο… όπλο του Άρη και στους ομίλους.

Και όμως δεν μπήκε γκολ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο πρώτο μέρος και ειδικά στο ξεκίνημά του και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά, χάνοντας ευκαιρίες με το καλημέρα. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Τσεσνάουσκις έκανε σουτ που μπλόκαρε ο Λίτνερ, ενώ στο αμέσως επόμενο ο Γιουν ανάγκασε τον Σηφάκη να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ.

Κατέβασε ρολά ο Σηφάκης

Τόσο ο Άρης, όσο και η Αούστρια συνέχιζαν τις προσπάθειες για γκολ, με τους Αυστριακούς να είναι αυτή που απείλησαν περισσότερο. Ωστόσο οι «κίτρινοι» είχαν για ακόμα μία φορά σε καταπληκτική μέρα τον Σηφάκη. Ο διεθνής τερματοφύλακας όσες φορές χρειάστηκε σταμάτησε τους αντιπάλους του και κάλυψε τα αμυντικά κενά που υπήρξαν.
Οι μεγαλύτερες στιγμές των φιλοξενούμενων, με τον Κρητικό να βγαίνει νικητής, ήταν αρχικά στο 15’ με τον Λιντς να σταματά στον διεθνή τερματοφύλακα και στο 35’ με τον Μπαουμγκάρτλινγκερ να φεύγει στην αντεπίθεση να πιάνει το σουτ και τον Σηφάκη να διώχνει και πάλι. Αυτή ήταν και η προτελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου, με την τελευταία να ανήκει και πάλι στην Αούστρια.

 Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Μπαουμγκάρτλινγκερ να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι. Συνολικά στο πρώτο μέρος οι Αυστριακοί είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες με το 0-0 να αφήνει στεναχωρημένες και τις δύο ομάδες.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου