Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Ακόμη και Ασιάτες έχουν χασισοφυτείες στην Ελλάδα!

Έτριβαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς που είχαν... 

θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση ένα μποστάνι με εποχιακά αγροτικά κηπευτικά σε αγροτική περιοχή του Ορχομενού, όταν διαπίστωσαν ότι την χασισοφυτεία που είχαν εντοπίσει την καλλιεργούσε ένας πρόσφυγας από το... Μπαγκλαντές!

Ο 44χρονος Ασιάτης είχε αγοράσει το μποστάνι, αλλά φαίνεται πως τα έσοδα από τα αγροτικά προϊόντα του δεν του έφταναν και σκέφτηκε να τα ενισχύσει φυτεύοντας... χασισόδεντρα! Έτσι, έφτιαξε την δική του φυτεία καλλιεργώντας 25 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης τα οποία έφτασαν σε ύψος από 1,20 έως 2,30 μέτρα, ενώ είχε φυτέψει και άλλα τέσσερα σε πλαστική γλάστρα, τα οποία είχαν ύψος από 30 εκατοστά ως ένα μέτρο! Η φυτεία ξεριζώθηκε και κατασχέθηκε, ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

* Ερασιτέχνης κηπουρός, δήλωνε ένας 62χρονος στην Χαλκίδα, αλλά τα δέντρα που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες στο σπίτι του ήταν... χασισόδεντρα! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, κατέσχεσαν στον κήπο του τρία φυτά ινδικής κάνναβης με ύψος 2,10 μ., 2,10 μ. και 1,30 μ. αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου